Gündem
29 Mar 2010 22:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:11

BARIŞ MANÇO ÖLDÜRÜLDÜ MÜ? AĞABEYİNDEN ŞOK AÇIKLAMA!

Cem Karaca ile Barış Manço'nun kardeş olduğu iddiaları konuşulurken Barış Manço'nun ağabeyi bomba gibi açıklamalar yaptı

Haber Analiz programında Cem Karaca ile Barış Manço'nun kardeş olduğu iddiaları, Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca ile konuşuldu. İlkim Karaca konuyla ilgili, "Cem, bunu bana birçok kez söyledi. Cem de bunu babasından, annesinden duymuş. İnsanların hayatlarında 'olmaz' diye bir şey yoktur" dedi.

İlkim Karaca, DNA testi yapılmasına "İnancım gereği bir insanın mezarında rahat bırakılması gerektiğini düşünüyorum" sözleriyle karşı çıktı. 

Tayfun Gönüllü'nün sunduğu programa telefonla katılan Barış Manço'nun ağabeyi Savaş Manço ise "gerekirse DNA testi yapabileceğini" kaydetti. Savaş Manço bambaşka bir iddiayı da tartışmaya açtı.

Tayfun Gönüllü'nün "Barış Manço'nun öldürüldüğüne dair söylentiler var..." sözlerine "O benim içimde uktedir. Ama elimizde kanıt yok." şeklinde karşılık veren Savaş Manço, şunları söyledi:

"Barış hayatı boyunca kimseye ne borç vermiştir ne borç almıştır. Babamız yanlış birtakım işler yaptı. Bütün aile malını mülkünü bir imzadan dolayı kaybetti. Bu kefaleti imzaladığına göre birtakım işler oldu. Elimde bir belge yok. Bunu ispat etmek zor." 

Habertürk