Televizyon
24 Şub 2011 20:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

BANU GÜVEN'E NTV REJİSİNDEN ŞOK! REJİYİ TAKMADI, APAR TOPAR EKRANDAN ALINDI!(VİDEO)

NTV'nin gözde ekran yüzü Banu Güven canlı kazasının kurbanı oldu. NTV rejisi programı zamanında bitirmeyen Güven'i ekrandan aldı.

Banu Güven çok çarpıcı bir canlı yayın kazasının kurbanı oldu. Sürgündeki Kürt yazar ve siyasetçi Kemal Burkay’ı ağırlayan güzel spiker programı zamanında toparlayıp kapatamayınca sürenin sınırına gelen NTV rejisi 18 bültenine yetişmek için Güven’i apar topar yayından aldı.

NTV’nin gözde ekran yüzü programın sonlarına doğru konuğuna sözlerini toparlamasını söyledi. Ancak sadece söylemekle kalınca işler karıştı. Kemal Burkay Kürt sorununda çözüm için en uygun modelin federasyon olduğunu anlatırken susmak bilmedi. 18 bültenine bağlanması gereken NTV rejisi, Kemal Burkay konuşmaya devam ederken jenerik müziğini girerek adeta Banu Güven’e ’programı bitir’ mesajı verdi. Değişen bir şey olmayınca reji düğmeye bastı. Konuğundan sözü alıp programı kapatmayan Güven, ’programı bitirmem gerek aslında ama bir risk alıp Şivan Perwer ile ilgili bir soru sormak istiyorum’ dediği anda yayından çıktıklarını fark etti.

Yayından çıktıkları anda durumun farkına varan Güven adeta ne yapacağını şaşırdı. Kapanışını yapamayan güzel spikerin son sözleri ise çaresiz bakışları ve el hareketleri oldu.

İŞTE O ANLAR-VİDEO