Televizyon
03 Mar 2014 17:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Banu Alkan canlı yayında küvete girdi!

Uzun süren sessizliğinden sonra “Gülben”e konuk olan Afrodit, hayatı ve merak edilen yönleriyle Gülben’de idi.

‘Beyaz Orkidem’ şarkısını seslendirirken dansçısı şemsiye şovuyla ona eşlik etti. Performansları sırasında stüdyoda pembe gül yaprakları ve konfeti yağdı.

“ANANAS, BÖĞÜRTLEN VE ESPRESSOSUZ ASLA!”

Modacısı Hüseyin Küçük “Sen bir Fransızsın!” dediği için gri simli şalını üstünden çıkarmayan Banu Alkan kahvaltıda ananas, böğürtlen ve epresso olmazsa güne başlayamadığını söyledi.

“HAYATIMDA YALNIZCA 2 ERKEK OLDU.”

“Ben Türkiye’nin en namuslu kadınıyım.” diyen Banu Alkan kendini dünyanın en şanslı kadınlarından biri olarak gördüğünü söyledi. 15 yıl birlikte olduğu Hanif Gürbüz için kendisini çok şımarttığını ve dünyaları önüne serdiğini söyledi.

SALİH GÜNEY’DEN SÜRPRİZ TELEFON BAĞLANTISI!

Salih Güney, Yeşilçam’dan rol arkadaşı olan Banu Alkan için, “Kendini bir efsane haline getirmiştir. Büyüleyici bir güzelliği vardır. Allah nazardan saklasın.” Cümlelerini kurdu. “Yeşilçam, Türk halkının yarattığı bir sanat dalıdır. Yalnız türk halkının desteğiyle yaşamış bir sanattır.” Diyen Salih Güney Yeşilçam izleyicilerine teşekkürlerini iletti.

TÜRK SİNEMASININ USTA YÖNETMENİ TEMEL GÜRSÜ’DAN SÜRPRİZ!

Banu Alkan’ın rol aldığı pek çok filmin yönetmenliğini yapan, Türk Sinemasının usta yönetmeni Temek Gürsü stüdyoya gelerek sürpriz yaptı! Usta yönetmen zor şartlar altında uzun saatler çalışmalarına rağmen Banu Alkan’ın hiç kapris yapmadan çalıştığını söyledi.

“BİR GECEDE SİLİP ATTIM!

Aldatıldığını öğrenen Banu Alkan, ilişkisini o anda bitirdiğini ve her şeyi bir gecede silip attığını söyledi.

BANU ALKAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Gelinlik giyemediği için çok üzgün olduğunu belirten Banu Alkan’a Gülben Ergen’den duvak sürprizi! Canlı yayında kendisine duvak takılan Banu Alkan gözyaşlarını tutamadı. Hayalindeki gelinliği bir sonraki klibinde giyeceğini söyleyen Banu Alkan duygusal anlar yaşadı.

BANU ALKAN CANLI YAYINDA SU DOLU KÜVETE GİRDİ!

Canlı yayında Banu Alkan alkışlar arasında su dolu küvete girerken stüdyoda gül yaprakları ve konfetiler yağdı.