Medya
27 Oca 2022 18:18 Son Güncelleme: 27 Oca 2022 18:37

Balıkçıya gitmesini eleştirmişti: Can Ataklı İmamoğlu sözlerinde geri adım attı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kar felaketinin yaşandığı gün balıkçıya gitmesini eleştiren Can Ataklı'dan geri adım geldi.

Flash TV yorumcusu Can Ataklı, kar felaketinin yaşandığı gün balıkçıda görüntülenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirmişti.

Bugün Flash TV'de konuşan Ataklı, "Ne var kardeşim yemek yemişse" diyerek İmamoğlu'nu savundu.

"HERKES ATTIĞI TWEETLERİ SİLMEK ZORUNDA KALDI"

 Can Ataklı yemek olayının patlamasının ardından yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı: "O yemeği ertelemesi lazımdı. Daha büyük fahiş hata, yemekten hemen çıkacaksın kar başlayınca... CHP'li bir çok kişiyi de tuzağa düşürmüş oldular. Herkes onu savunmak için attığı tweetlerini silmek zorunda kaldı."

 "Bak ne oldu şimdi, 'yağmurda Bodrum'da, depremde kar tatilinde, İstanbul kar altında kalırken balıkçıda kafa çekiyor' oldu. Bir de salak gibi gideceğin restoranın önüne önceden kar kürüme araçlarını falan gönderirsen ve onlar da 10 dakikada bir restoranın önünden geçip yapıyorsa..."

"YEMEĞE GİTTİĞİNDE İSTANBUL'DA KAR FALAN YOK"

Can Ataklı bu sözlerinin üzerinden 24 saat geçmeden farklı bir açıklama yaptı.

"Ne varmış kardeşim yemek yemeye gittiyse. Bu bir özgüven" diyen Can Ataklı, "Yemeğe gittiğinde İstanbul'da kar falan yok. Bana sorsan 'gider miydin?' diye... Gidilebilir ya, bunda bir şey yok. Kar yağıyor dişe Belediye Başkanı'nın dışarda durması diye bir şey yok. İşi rakı-balık işine getirip din karıştırıyorlar ya..." ifadelerini kullandı.