Gündem
25 Nis 2023 18:45 Son Güncelleme: 25 Nis 2023 20:08

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler: "Türkiye'yi 3 günde batırır"

Partisi tarafından Niğde'de düzenlenen mitingde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulundu. "Kılıçdaroğlu'nun PKK ile aynı yolu yürümesine Niğde nasıl tahammül edecektir. Teröristlerin destek açıklamalarına, Kılıçdaroğlu veya bir yöneticisinin itiraz ettiğini duydunuz mu?" diyen Bahçeli, CHP liderine şu soruları sordu.

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende Niğde Açık Hava Toplantısı" temalı mitingde açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşması şöyle:

Hatırlayınız cumhurbaşkanlığı hükümet sistemin kabul edilmesi öncesi iç ve dış ihanet cephesinin provokasyonları artmıştı. Yerli ve yabancı odaklar çılgına dönmüştü. Devamlı çamur attılar ağızlarından bir bile hayırlı bir laf çıkmadı. Hükümet sistemi ile rejimi birbirine karıştırdılar.

Türkiye’nin öncelikli çözülmesi gereken sorunu siyasi muhalefet sorunudur. Her güzel hizmeti karalamanın adı demokrasi değil, bal gibi muhalefet despotluğudur. Türkiye zillete müstahak değildir.

Coğrafya vatan olurken üstündeki milleti öldürür öldürür diriltir. Katlandığımız her şey daha güvenli bir geleceğin güvencesidir. Bizim gidecek başka bir yurdumuz yoktur. Türk milleti son sözünü Malazgirt’te söylemiştir. Her arayış, her yoklayış maceradır.

Soruyorum. Seçimlere hazır mısınız? Vakit geldiğinde sandığa gidecek misiniz? MHP'nin Niğde adaylarını seçerek TBMM'ye gönderecek misiniz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek misiniz? Niğde bu kanaatteyse Kılıçdaroğlu boşuna uğraşmasın. Boş yere sağda solda yalan mesaisine girmesin.

Kılıçdaroğlu'nun PKK ile aynı yolu yürümesine Niğde nasıl tahammül edecektir. Teröristlerin destek açıklamalarına, Kılıçdaroğlu veya bir yöneticisinin itiraz ettiğini duydunuz mu?

Kılıçdaroğlu’na Niğde’den soruyorum. HDP’ye ne vaat ettin, hangi güvenceleri paylaştın. Hangi açık çekleri verdin. Pensilvanya’yı nasıl ikna ettin. Özerk yönetimlere oy vereceğiz dedin mi demedin mi?

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun tek bir projesi vizyonu yoktur. İlkesizler grubu zillet ittifakında toplanmıştır. Kılıçdaroğlu eroinmanlardan esrarkeşlerden temiz para alacağını iddia ediyor. HDP'nin kayyum partisi Kılıçdaroğlu'nu alkışlıyor. Onların terör örgütleri varsa bizim de onların başını eğecek bıçkın irademiz vardır.

Bir kez daha soruyorum. 14 Mayıs'a hazır mıyız? Sandığa gidiyor muyuz? Sizler var oldukça Türkiye'nin önünü kimse kesemez. Zillet ittifakı aynı zamanda terör ittifakıdır.

Kemal Kılıçdaroğlu'na ülkenin geleceği bırakılamaz. Başarısızlıkları basiretsizlikleri gün gibi ortadadır. 387 günde bir Cumhurbaşkanı adayını güç bela bulabilen bir ittifak vardır. Bunlar Türkiye'yi 3 günde batırır."