Gündem
04 Mayıs 2023 21:55 Son Güncelleme: 04 Mayıs 2023 22:01

Bahçeli: Küresel komplolara karşı devletin yanındayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Muğla mitinginde konuştu. Bahçeli, küresel komplolara karşı devletin yanında olduklarını belirterek "Önümüzde tarihi bir seçim vardır. Sandık, demokrasinin namusudur. Mutlaka sandığa gidiniz, mutlaka oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize mutlaka sahip çıkın" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Muğla Menteşe'de düzenlenen, '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' adlı mitinge katıldı.

Vatandaşlara seslenen Bahçeli, "Deniziyle, güneşiyle, doğal güzellikleriyle, en önemlisi mert, müşfik ve merhamet sembolü insanıyla Muğla her zaman göz bebeğimiz olmuştur. Muğla, her şart altında zulmün karşısında durmuştur. İki eliyle kalp işareti yapan ikiyüzlüler Muğlalı kardeşlerimi kandıramazlar. Önümüzde tarihi bir seçim vardır. Sandık, demokrasinin namusudur. Mutlaka sandığa gidiniz, mutlaka oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize mutlaka sahip çıkın. 14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın demokratik eşiğidir, geçilecek ilk kavşaktır. 1 oyunuzu MHP'ye 1 oyunuzu da Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verecek misiniz?" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'IN AÇIK ARA FARKLA SEÇİLMESİNE VAR MISINIZ?

Gönüllerinde herkese yer olduğunu belirten Bahçeli, "Kılıçdaroğlu Muğla'ya baksan zilletin musluğunun 10 gün sonra kesileceğini şimdiden görürsün. Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarının paravan cumhurbaşkanı adaylığına 'Tamam' demiştir. Bugünkü CHP yönetimi HDP'nin oyun uşağına dönmüştür. CHP yönetimi PKK'yla ittifak tüneline girmiştir. İYİ Parti ise bunların zillet mezesine dönüşmüştür. Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Türkiye'ye suikasttır. Türkiye'yi kamplara ayırmaya çalışanlara geçit vermeyecek MHP'dir. Bizim gönlümüzde herkese yer vardır. Türkiye Cumhuriyeti devletini sonsuza kadar yaşatmaya ve bu uğurda her bedeli ödemeye hazırız ve yeminliyiz. Erdoğan'ın açık ara farkla cumhurbaşkanı seçilmesine var mısınız? 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı'nın yanında duracak mısınız? Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine var olan desteğinizi sürdürecek misiniz?" dedi.

KÜRESEL KOMPLOLARA KARŞI DEVLETİN YANINDAYIZ

Bahçeli, küresel komplolara karşı devletin yanında olduklarını belirtip, "Kararlılığınız dosta güven vermektedir, haykırışlarınız düşmana korku salmaktadır. Engelleri aşmak için aziz milletim sıra sende. Dik baş, tok karın, mutlu yarın için aziz milletim sıra sende. Tuzakları bozmak için aziz milletim sıra sende. Herkese elimizi uzatıyoruz. Hiç kimseyi ayırmıyoruz. Hiç kimseyi dışlamıyoruz. Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümünde seçim beyannamemizde açıkladığımız sosyal, siyasal ve ekonomik mahiyetli 100 sözümüzü gerçekleştirmek için birlikte yürüyelim istiyoruz. Kaderimiz birdir, kanımız birdir, kararımız birdir, kavlimiz birdir. Biz kardeşiz, büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Olacaksa birlikte olacak, başarıya da birlikte ulaşılacaktır" diye konuştu.