Magazin
17 Kas 2023 17:33 Son Güncelleme: 17 Kas 2023 17:38

Bahar-Nihal Candan'ın babasından flaş hamle!

Suç örgütüne üye olmak, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanan sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan’ın babası Hakan Candan, sosyal medya hesabını kapattı.

İşte Benim Stilim isimli moda programıyla tanınan Nihal Candan ve Bahar Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin bir örgütün gizli kasası oldukları düşünülüyor.

Kızlarının tutuklanmasının ardından, baba Candan hesabını kapattı.

HAKAN CANDAN KİMDİR?
Hakan Candan, 1995 yılında Selçuk Üniversitesi'nden mezun oldu ve aynı üniversitede yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamladı. Candan'ın doktora tezi, "İş Dünyası ve Bürokrasi İlişkileri Bağlamında Girişimcilerin Türk Kamu Bürokrasisi Algısı Üzerine Bir Araştırma" başlığıyla yayımlandı.

Akademik alandaki başarılarından dolayı birçok ödüle layık görülen Prof. Dr. Hakan Candan'ın eşi de akademisyen ve yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapıyor.

Candan öğretim üyeliği yapıyor ve Hakan Candan'ın İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde siyaset bilimi, kamu yönetimi ve şehircilik konularında dersler veriyor.