Medya
05 Eyl 2012 09:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:06

''AZİZ YILDIRIM BİR TELEFON AÇIYOR, ADAMIN PROGRAMI KALDIRILIYOR''

Hıncal Uluç, haftalık spor değerlendirmesinde Aziz Yıldırım ile spor medyası yöneticilerini yerden yere vurdu!

Gazeteciliğin bittiği yer..

Türkiye’de spor medyası yok. Baroni, Fenerbahçe’nin en iyi adamlarından bir tanesi... ’İlk 11’de niye oynamadı’ diye soruyorum; işler sıkıştığı zaman da kenardan girecek bir adam. O adam Sivas gibi zor bir deplasmana götürülmüyor ve Türk medyasında bir kişi, bir gazete, ’Baroni şu sebeple kadroda yok’ diye yazamıyor!
Utanmadan, ’Baroni kadroya giremedi’ diye yazıyorlar. Niye kadroda olmadığını yazan yok. İki sebepten; ya muhabir yok ya yürek yok.

Aziz Yıldırım emir veriyor; ’Sakın niye gitmediğini yazmayın’ diyor! Böyle spor medyası olur mu? Ben Fenerbahçe muhabiri olacağım, Abdi İpekçi, Alp Zirek ya da Cihat Baban Bey, genel yayın müdürüm olacak ve bunun hesabını veremeyeceğim. O gün kovulurum ben...

’Baroni niçin kadro dışı’ sorusunun cevabı benim gazetemde yoksa ben o gün işimi kaybederim. Çünkü benim gazetemi benim genel yayın müdürüm yönetir, Fenerbahçe Başkanı değil! Ama öyle mi! Aziz Yıldırım telefon ediyor adam işini kaybediyor. Aziz Yıldırım telefon ediyor adamın programı yayından kaldırılıyor. Aziz Yıldırım telefon ediyor adamı o programdan atıyorlar. Bir defa patronlar Aziz Yıldırım ile kucak kucağa... O zaman zavallı muhabir ne yapsın? Ekmek parası...

Ondan sonra gazeteler niye okunmuyor? Baroni’nin Sivas’a niye gitmediğini yazamayan gazete okunmaz arkadaş... Bu kadar basit.

Hıncal ULUÇ / SABAH