Gündem
24 Şub 2012 12:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:22

AYŞENUR ARSLAN'DAN BEKİR BOZDAĞ'A ŞOK YAKIŞTIRMA; ''MUHALEFET PARTİSİ GENEL BAŞKANI''

Medya Mahallesi'ni sunan Ayşenur Arslan, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yüklendi.. VİDEO

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hrant Dink davasının gerekçeli kararını eleştirerek, ’’Mahkemenin, ortada büyük bir örgütün varlığı kabul edilip, ’ben bunu göremiyorum’ demesi mantıklı mı olur, bilemiyorum. Gerekçeli karar, karanlığın üzerine bir de karanlık perde gibi oldu. Karar, bu karanlığın aydınlatılmasına bir mum yakamadı’’ diye konuştu.

Bozdağ’ın bu açıklaması "Karar, karanlığın üzerine bir de karanlık perde gibi oldu" son dakikası olarak CNNTÜRK ekranlarına yansıdı.

Ayşenur Arslan, Dink Davası nedeniyle mahkeme kararını eleştiren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ı "Sanki bir muhalefet partisi genel başkanı gibi konuşuyor" diyerek eleştirdi..

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Sönmez’i konuk alan Ayşenur Arslan, Mustafa Balbay’ın bir yıldır hücrede olmasını da sert sözlerle eleştirdi..

Arslan "Bozdağ, sanki bir muhalefet partisi genel başkanı gibi konuşuyor. Siz AK Parti’nin en yetkili isimlerinden biriydiniz, bu gün de başbakan yardımcısısınız, Dink cinayetinde sizin sorumluluğunuz yok mu?" diye sordu..

İŞTE O ANLAR :