Televizyon
23 Eki 2012 10:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:17

AYŞE ÖZYILMAZEL'DEN BOMBA İTİRAF; TEK GECELİK İLİŞKİM OLDU!

Şarkıcı ve gazeteci Ayşe Özyılmazel, canlı yayında teke gecelik ilişki itirafında bulundu.

SKY Türk 360 ekranlarında İzzet Çapa’nın sunduğu "İzzet Paşa" programına konuk olan Ayşe Özyılmazel’in tek gecelik itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü.

TEK GECELİK İLİŞKİM OLDU

Reklamcı Ali Taran’la kısa süren evliliği hakkında "Nikahlı olduğum 10 ayda evlilik yaşamadım, ne olduğunu bende anlamadım" diyen Ayşe Özyılmazel’in tek gecelik itirafı ise programa damgasını vurdu.

"Tek gecelik ilişkiniz oldu mu?" sorusuna "Evet oldu" diye yanıt veren Ayşe Özyılmazel, ardından "...herkesin de olmuştur" dedi. Özyılmazel’in bu sözlerine Erbil "Benim olmadı. Asla... Bu tip ortamlarda da duramam." dedi ve kalkıp gitme parodisi yaptı.

Özyılmazel ardından İzzet Çapa’ya "ben bu imajımı hiç bir zaman resetleyemeyeceğim değil mi? Bak yine neler neler dedim?" diye de dert yandı.

"BİR KERE İNTİHAR ETTİM..."

"Hiç intiharı düşündün mü?" sorusuna "bir kere intihar ettim" diyen Özyılmazel’e ilk tepki programın diğer konuğu Mehmet Ali Erbil’den geldi. "Neeeee!" diye bağıran Erbil ardından ekledi: "İntihar ettim denmez ona, teşebbüs denir."

Özyılmazel bunun üzerine "teşebbüs ettim... Hepimiz etmişizdir bir kere" dedi. İlginç olan İzzet Çapa’nın da "ben de etmiştim" diyerek intihara teşebbüsün ne kadar sıradan olduğunun altını çizmesi oldu.

İzzet Çapa, Erbil’e "Sen etmedin mi? Düşünmedin mi hiç?" diye sordu ve şu yanıtı aldı: "Düşünmüşümdür ama öylesine, nasıl oluyor filan diye düşünmüşümdür. Yoksa ciddi ciddi intihar edeyim diye düşünmedim. Ölmek nedir nasıldır filan diye düşünmüşümdür."

Özyılmazel ise bunun üzerine "Hiçbir şey olmuyor canım benim. Yusuf Yusuf geri dönmek istiyorsun. Allah korusun, hiç kimse yapmasın öyle bir şey."

Erbil’in "Allahın verdiği canı Allah alabilir" şeklindeki sözlerine ise İzzet Çapa, "çocuklar özellikle siz denemeyin" diye yorum yaptı...