Magazin
12 Oca 2024 17:26 Son Güncelleme: 12 Oca 2024 17:28

Avrupa Yakası yeniden çekilecek mi? Sarp Apak yanıt verdi

Gülse Birsel'in yeni proje hazırlığında olduğunu açıklamasıyla yıllar önce ekranı kasıp kavuran Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği söylenmeye başlandı. Dizinin başrol oyuncularından Sarp Apak da Avrupa Yakası'nın yeniden çekilme ihtimalini yanıtladı.

Gülse Birsel'in yeni proje hazırlığında olduğunu açıklamasıyla yıllar önce ekranı kasıp kavuran Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği söylenmeye başlandı. Dizinin başrol oyuncularından Sarp Apak da Avrupa Yakası'nın yeniden çekilme ihtimalini yanıtladı.

2004-2009 yılları arasında ekrana gelen ve yalnızca o döneme değil televizyon tarihine damga vuran Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddiası gündemi sarstı. Dizide Tanrıverdi karakterine hayat veren Sarp Apak ise yeniden çekileceği iddiası hakkında konuştu.

"TELEVİZYONA HEP MUHTACIZ"
Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen ve bıyıklarını kestirmesiyle dikkat çeken Sarp Apak, yoğun bir dönemde olduğunu belirterek "Hem iş hem de elim çok gidiyordu. Bir stand-up ile ilgili çalışmamız var. Mart ayında olacak. Bu sene tiyatro ve sinemaya ilerliyorum ama televizyona hep muhtacız" dedi.

"GÜLSE BİRSEL BENİ NE ZAMAN ÇAĞIRSA ORADA OLURUM"
Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddiasıyla ilgili Apak, "Öyle bir şey yok. Gülse Birsel yeni bir iş yapacağı için belki onunla ilgili bağdaştırmışlardır. Gülse beni ne zaman çağırsa, oradayım. Onunla başka bağım var. Ama her projede beraber olmamız ne kadar doğru? Ara ara buluşup, yine güzel işler yapacağız" dedi.