Gündem
26 Ara 2011 09:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:10

'AŞÜFTE' ÜZERİNDEN ''SABIKALI'' DEDİĞİ ŞAMİL TAYYAR'I SERT VURDU!

Burhan Ayeri, Şahin'in Rojin'e söylediği "aşüfte" sözünü farklı bir açıdan yorumlayarak "mevcut hükümet üyeleri arasında epey sabıkalı var" dedi.

Akşam gazetesi yazarı Burhan Ayeri, İbrahim Şahin’in TRT Şeş’in eski sunucusu Kürt şarkıcı Rojin’e söylediği "aşüfte" sözünü köşesine oldukça farklı bir boyuttan taşıdı.

Aşüfte sözü için özür dilenmesi gerektiğini dile getiren Ayeri, ardından AK Parti içinde benzer sözler hatta daha ağırlarını söyleyenler olduğunu hatırlattı. Ayeri sözü kendisine yolladığı mailler ile hakaret eden Şamil Tayyar’ı da unutmadı.

İşte Ayeri’nin o yazısı...

"Emine Erdoğan ve Beyefendilerinin telefonları doğru tavır. Kutluyoruz. TRT Genel Müdürü’nün Anadolu Ajansı’yla duyurulan ’Pişmanlık bildirgesi’ne de onay veriyoruz.

Ancak hem TRT hem AA’dan sorumlu Başbakan Yardımcımızın ’Özür üstüne özür’ duyurularını anlamakta zorlanıyoruz. ’Bülent Arınç’ın siyasi tarihi, nice çam devirmeleriyle doludur’.  ’Haydi ordanlar’, ’Otur oturduğun yerdeler’ arasıcak bile olamaz.

Sorusunu sevmediği genç gazeteciye söylediği ’Şeyini şey ettiğimin şeyi’ bize göre liste başı. Sayın Arınç, bu muhabirden ve annesinden özür dilemiş miydi? Hatırlayan varsa, bildirsin.

Mevcut hükümet üyeleri arasında da epey ’Sabıkalı var’.

Bu listeye çiçeği burnunda milletvekili Şamil Tayyar’ı dahil edebilirsiniz. Onun belden aşağı hakaretlerini ’Şeref belgesi olarak’ saklıyoruz. Bir gün gerekebileceğine inancımız tam.

Bizimkinin biraz daha hafifi Ahmet Hakan Coşkun’da da mevcut. Aynı adresten gönderilmişti."