Magazin
27 Haz 2010 17:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

AŞK-I MEMNU'NUN BİHTER'İ BEREN SAAT'İ ZOR GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMAYAN İSİM!

Aşk-ı Memnu, geçen cuma çok konuşulacak bir finalle tutkunlarına veda etti ama yankıları sürüyor!

Türkiye'yi derinden etkileyen, bir TV efsanesi haline gelen Aşk-ı Memnu, geçen cuma çok konuşulacak bir finalle tutkunlarına veda etti.

Dizi son bölümüyle 'hayırlı bir işe' de aracı oldu ve Su Ada'da düzenlenen davete katılanlar hem dizi ekibiyle birlikte son bölümü izledi hem de Baba Beni Okula Gönder kampanyasına destek verdi.

Bütün görkemi bir yana bu özel gece gerçek dostluğun ne demek olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi...

Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat veda gecesinden bir kaç gün önce ayağını incitti ve koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kaldı. Veda gecesine gelirken de ayağında yüksek ökçeli stilettolar yerine dümdüz ayakkabıları, koltuk değnekleri ve elbette yanında en iyi arkadaşı vardı...

Ayağındaki sakatlık yüzünden seke seke yürüyen Saat'e desteğini hiç eksik etmedi yakın arkadaşı, merdivenlerden tırmanırken de ona yardımcı oldu. Kısacası Saat'i bir dakika bile yalnız bırakmadı..

Kim miydi Beren Saat'in kötü gün dostu.. Hem Hatırla Sevgili dizisinde hem de Güz Sancısı filminde birlikte kamera karşısına geçtiği Belçim Bilgin Erdoğan...

Beren Saat ve Belçim Bilgin Erdoğan bir süredir çok iyi arkadaş. İçtikleri su ayrı gitmiyor. Hatta Belçim Bilgin doğum yaptığında Beren Saat'in hastanede onun yanında refakatçi olarak kaldığı da konuşulmuştu..

İşte birbirinin zor gün dostu olan Beren Saat ile Belçim Bilgin Erdoğan'ın dayanışması ve gösteri dünyasının rekabeti bir yana bırakıp 'iyi günde- kötü günde' birbirlerinin yanında olan ünlü arkadaşları.