Gündem
13 Eki 2013 23:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

ASİL NADİR'İN GENÇ EŞİ GÖRÜMCESİNİ TWİTTER'DAN TOPA TUTTU!

Nadir'in 29 yaşındaki eşi Nur Nadir, bir süre önce kavga ettiği Asil Nadir'in kardeşi Bilge Nevzat'ı, önceki gün Twitter'dan topa tuttu.

İngiltere’de geçen yıl 10 yıl hapis cezasına çarptırılan 72 yaşındaki Kıbrıslı ünlü işadamı Asil Nadir’in 29 yaşındaki eşi Nur Nadir, bir süre önce kavga ettiği Asil Nadir’in kardeşi Bilge Nevzat’ı, önceki gün Twitter’dan topa tuttu.

Bilge Nevzat’ın Kıbrıs’taki işleri devralarak, kendisini işten attığını ifade eden Nur Nadir, Asil Nadir’le görüşmemesi için telefonunun kesildiğini, ayrıca Asil Nadir hapse girer girmez boşanmasının istediklerini söyledi. Nur Nadir, önceki gün cep telefonuna gelen, KKTC’de Asil Nadir’e ait Kıbrıs medya grubunda işten çıkartıldığı ve sigortasının kesildiği mesajı üzerine 87 twitter mesajı atarak, Nadir’in kız kardeşi Bilge Nevzat’tan şikâyetçi oldu.

Asil Nadir’le 2005’te evlenen Nur Nadir, eşinin geçen yıl İngiltere’de hapse girmesinin ardından görümcesinin boşanmaları için gayret sarf ettiğini belirterek, “Kıbrıs’a dönüşümde kayınvalidem ve görümcemle ailece yemek yedik. Bilge Nevzat bana sordu, ‘E artık abimi boşarsın, hayatını onunla mahvedecek değilsin ya’ dedi. Ben de onu boşamayacağımı ve ona bu dönemi atlatması için gereken her şeyi yapacağımı söyleyip izin istedim. Oradan ayrıldım” dedi.

Kız kardeşi Bilge Nevzatı ve eşini, Asil Nadir’in ziyaret listesine yazdırmasına rağmen bir defa bile ziyaret etmediklerini iddia eden Nur Nadir, Twitter’da şu ifadeleri kullandı: “Nadir ile görüşmemem için telefonumu bile kestiler. Asil Nadir’e annesinin hasta olduğu haberini gönderip moralini bozuyorlardı. Kocam, KKTC’ye gidip kontrol etmemi istedi. Gittim, annesi söylendiği gibi hasta değildi. Doğum günüm yaklaşıyor ve beni işten çıkartarak bana hediyemi verdiler. Şimdi işimi kolaylaştırdıkları için müteşekkirim. Yaşadıklarımı paylaştım çünkü hiçbir şey göründüğü gibi değil.”

Ömer Bilge / DHA