Magazin
03 Ara 2013 09:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:47

Asena Erkin'den o fotoğraflara komik savunma!

Asena Erkin, şarkıcı Berkay’la aşk yaşadığı iddiasına “Aldatma yok, vicdanım rahat” yanıtını verdi. GALERİ

Futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin, şarkıcı Berkay’la aşk yaşadığı iddiasına “Aldatma yok, vicdanım rahat” yanıtını verdi. Berkay’la Londra’da çekilen samimi görüntülerinin aşkın kanıtı olarak sunulmasına da tepki gösterdi: “İnsan elini arkadaşının omzuna atamaz mı?”
 
Asena Erkin, Berkay’la aşk yaşadığı iddiasını bir kez daha yalanladı. Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’le evli olan Asena Erkin’in şarkıcı Berkay’la Akmerkez’de çekilen fotoğrafları, geçtiğimiz haftalarda magazin dünyasında bomba etkisi yaratmıştı.
 
Bebek odasında buluştukları ileri sürülen ikili, görüntülerin eski olduğunu söylemişti. O haber henüz gündemden düşmeden, Erkin ile Berkay’ın Londra’daki bir alışveriş merkezinde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. 

İŞTE O FOTOĞRAFLAR : GALERİ
 
Karelerde, Berkay’ın alışveriş turu boyunca elini Erkin’in omzunda ya da belinde tuttuğu görülüyordu. Asena Erkin, bu fotoğrafların aşkın kanıtı olarak sunulmasına tepki gösterdi, “İnsan elini arkadaşının omzuna atamaz mı? Arkadaşıyla kol kola gezemez mi?” dedi. “Aldatma gibi bir şey söz konusu değil, vicdanım rahat” diyen Asena Erkin, eşi Caner Erkin’le “basına konuşmama” kararı aldıklarını belirtti: 
 
“Çıkan haberlere üzülüyorum. Gazeteleri bile okumuyorum. Caner’le konuşmamayı tercih ediyoruz, çünkü konuştuklarımızı saptırıyorlar. Caner’e söz verdim, artık hiçbir şekilde konuşmayacağım diye.” 
 
Erkin, Berkay’la ilişkisinin lise yıllarında İzmir’de başladığı iddiasına da şöyle yanıt verdi: “Ben Berkay’ı 1.5 yıldır tanıyorum. İzmir’de tanıştığımız filan yok. Tamamen uydurma haberler yapılıyor.”