Televizyon
11 Tem 2013 13:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:16

ARTI 1 TV'DEN BİR İSTİFA DAHA; HANGİ EKRAN YÜZÜ KANALDAN AYRILDI? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Artı 1 Tv'de Uğur Dündar'ın istifasıyla başlayan depremin artçı şokları sürüyor, bugün bir ekran yüzü daha ayrıldı..

Artı 1 Tv’de Uğur Dündar’ın istifasıyla başlayan depremin artçı şokları sürüyor, bugün de kanalın haftasonu kuşağında "Şebnem Arda ile Yaşam Ritmi" isimli programı sunan Şebnem Arda, kurumla yollarını ayırdı..

Şebnem Arda istifasını Facebook sayfasından şu sözlerle duyurdu :

+1 TV deki programımız sona erdirdik ve kanalla tüm ilişkimizi kestik.+1 Tv yi ayağa kaldıran,demokratik ve tarafsız yayın yapan Türkiye’nin en iyi gazetecileri, habercileri, teknik ekibi, Uğur Dündar, Haluk Şahin ve Tuncay Mollaveisoğlu’nun öncülüğünde haklı olarak istifa ettiler.

Ben de hem kendi adıma hem de program yapım ekibim adına bu kanalda kalmayı doğru bulmuyorum. Nitekim benim de bu kaos sürecinde sahiplerinin vizyonsuzluğunu anladıktan sonra kanalda bir + kalmadığını gördüm.

İSTİFA EDEN Bütün ’’+’’ larla birlikte yol almaya devam edeceğiz. Tuncay Mollaveisoğlu’nun ve değerli ekibinin bundan sonraki tüm projelerinde yine onlarla yan yanayım.

Televizyonculuktan,Türkiye’den, halkından, medyadan,insandan hatta insanlıktan bihaber medya patronlarına prim vermeyen tarafta olmaktan gurur duyuyorum...

MEDYARADAR/ÖZEL

ARTI 1 TV DE BÜYÜK DEPREM; UĞUR DÜNDAR KANALDAN AYRILDI! (MEDYARADAR- ÖZEL)

ARTI 1 TV DE ŞOK GELİŞME; HANGİ YÖNETİCİNİN GÖREVİNE SON VERİLDİ? (MEDYARADAR- ÖZEL)