Televizyon
09 Ağu 2010 19:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:32

ARKA SIRADAKİLER'DE BÜYÜK BULUŞMA NEREDE GERÇEKLEŞİYOR?

"Arka Sıradakiler"de öldüğü tahmin edilen Zehra, dayısı Kemal Öğretmen ile nasıl buluşacak?

Sezon finalinde kaçırılan ve öldüğü tahmin edilen dizinin başrol karakterlerinden Pelin Akil'in canlandırdığı 'Zehra, dayısı 'Kemal öğretmen'i canlandıran Bülent Emin Yarar ile Kosova'nın tarihi Prizren kentindeki Taşköprü üstünde kavuşuyor.

1 haftadan bu yana Prizren'in tarihi mekanlarında çekimleri devam eden dizi Oyuncularına Kosovalı hayranları yoğun ilgi gösteriyor. Uydu antenleriyle Kosova'da da büyük ilgiyle takip edilen dizinin Oyuncuları dün akşam Prizren'deki Akdere'de kurulan stantla sevenleriyle buluşup imzalı fotoğraf dağıttı. Ekrandan izledikleri Oyuncuları kendi şehirlerinde görmenin mutluluğunu yaşayan Kosovalılar bol bol fotoğraf çektirip imza aldı. Aşırı kalabalık nedeniyle Oyuncular güvenlik görevlilerin eşliğinde ayrılmak zorunda kaldı.

Bülent Emin Yarar, çekim için geldikleri Prizren'i çok beğendiğini ve çok keyifli günler geçirdiğini söyledi. Kosovalılar'ı daha güzel günlerin beklediğini söyleyen Yarar, gördükleri ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. 'Arka Sıralar'daki 'Zehra' karakterini canlandıran Oyuncu Pelin Akil de, Kosova'da en çok yemekleri beğendiğini söyledi. Akil, "Burada bulunmaktan çok memnun ve mutluyum" diye konuştu.