Medya
19 Haz 2010 08:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:23

"ARAMIZDA ORTAKLARINI DOLANDIRIP ZENGİN OLAN TELEVİZYON YAPIMCILARI VAR!"

Bugün Yazar Aykut Işıklar'dan yine medya dünyasını karıştıracak inanılmaz iddialar!

Geçen gün bir muhabbette iki çok ünlü TV yapımcısının gençliğini anlattılar. İkisini de tanıyorum ama arkadaşım değiller. Gençlik günleri maceralarını yeni duydum. Anlatan kişiler çok saygın sinemacılar asla yalan söylemezler. Bu iki TV yapımcısını da siz benden iyi tanıyorsunuz. Garibanlıktan gelmeler. Biri işportacı, diğeri Yeşilçam'da set işçiliği yapmış. Yoo kafalarını kullanıp, çok çalışarak zengin ve ünlü yapımcı olmamışlar.

İkisi de ortaklarını dolandırmış. Bunu yaparken de eşiyle yasak aşk yaşamışlar. Yuva yıkmışlar. Ortakları maddi-manevi batarken yapımcı beyler köşeyi dönmüşler. Boşverin kim olduklarını. Yazmaya kalksam TV dünyası yine karışacak. Yapımcılardan biri şimdi bir TV kanalının her şeyi.

Yeşilçam'dan gelen ise karda yürüyüp izini belli etmeyen daha doğrusu her devrin adamı. O da en yakın arkadaşlarının eşlerini baştan çıkarmakla tanınıyor. Hatta çok ünlü bir şarkıcı bunu resmen gazetecilere anlattı. Kocasını fena harcamak bahasına...

İkisinin de ne yaptıklarının bilincinde olduklarına eminim. Yani "Eyvah ben şimdi durumu nasıl kurtaracağım" demelerine gerek yok. Sadece Yaradan ne yaptıklarını biliyor. Konu komşuya duyurmadılar. İkisi de halen evli ve çocuk sahibi..

Aykut IŞIKLAR / BUGÜN