Gündem
22 Oca 2024 14:00 Son Güncelleme: 22 Oca 2024 14:10

Antalya'da sayı artıyor: Son 6 günde 8 ceset kıyıya vurdu!

Antalya'nın Serik ilçesinde bir otelin sahilinde iki ceset bulundu. Böylece son altı günde Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı, sekize yükseldi.

Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde bir otelin sahilinde, sabah saatlerinde iki ceset bulundu. Otel çalışanlarının ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yaptıkları incelemede, sahilde 500 metre aralıklı cinsiyeti ve kimliği belirsiz iki ceset buldu. Cesetler, savcı incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Göçmen faciası şüphesi
Öte yandan çarşamba günü Alanya ve Manavgat sahillerinde bir çocuk ve 1 yetişkin cesedinin bulunmasının ardından önceki gün de Manavgat'ta iki, Serik'te bir ceset bulundu. Dün ise Aksu sahilinde bir ceset tespit edildi. Son günlerde Antalya sahillerinde karaya vuran cesetlerin, bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor.

Ege'de de kıyıya ceset vurdu
Antalya ve Hatay'ın ardından bugün sabah saatlerinde Muğla'da da sahile kadın cesedi vurmuştu. Cenazenin kolları ve bacaklarının bir bölümünün olmadığı görülmüştü.