Gündem
28 Mar 2013 09:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

ANKARA'NIN TURİZM DERGİSİ YAYINDA!

Ankara merkezli Turizmde Son Nokta Vıp dergi ile yayın hayatına başladı.

Ankara merkezli  derginin imtiyaz sahibi ve genel yayın koordinatörü  sektörün  yakından tanıdığı deneyimli  bir isim,  Derya  Duysak. Duysak 30 yıldır medyadaki  görevini  son 8  yıldır turizm  sektöründe de devam ettiriyor. Dergi ile aynı  adı taşıyan turizm haber portalı da 4 yıldır yayın hayatını sürdürüyor.

Dergide, turizm profesyonellerinin ilgi alanını oluşturan, yatırımlar, ele alınıyor, sektörle ilgili araştırma, inceleme ve son eğilimlere de yer veriliyor.  Her sayısında araştırma, inceleme, röportajlar ve dosya konuları yer alacak olan Turizmde Son Nokta dergisinin ilk sayısında Türkiye’den ve dünyadan haberlerin yanı sıra; sektörün başkanları,  vip konuk , oteller, dünyadan mekanlar, işin dışında, kültür sanat, gurme, skal Türkiye ve spa & wellness  gibi konulara yer veriliyor.

Turizmde Son Nokta Dergisi’nin hedef kitlesini  turizm yatırımcıları, otel işletmecileri ve yöneticileri, tur operatörleri, acenteler, danışmanlar, inşaat  firmaları, siyaset ve iş dünyası  ile turizmle ilgili kamu kurum ve kuruluşları oluşturuyor. Grafik ve tasarımı  İstanbul’da tasarımcı Neşe Gökçe tarafından yapılan dergi, Ankara’da Korza basım tarafından basıldı. Türkiye  genelinde dağılımı abonelik ve dağıtım ile sağlanacak Turizmde Son Nokta dergisi  2 ayda bir  İngilizce ve Türkçe olarak yayınlanacak.