Gündem
16 Eki 2023 18:10 Son Güncelleme: 16 Eki 2023 18:12

Ancelotti’den Arda Güler kararı! 'Fikirleri 180 derece değişti'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakatlıklar sebebiyle bir türlü eflatun-beyazlı formayı giyemeyen milli yıldızımız Arda Güler ile ilgili kararını verdi. İspanyol basınında yer alan habere göre ilk senesinin Arda Güler için ‘adaptasyon sezonu’ olacağını düşünen İtalyan çalıştırıcı, antrenman performansına hayran kaldığı milli yıldızın takıma hızlı dahil olması için kolları sıvadı.

Fenerbahçe’den rekor bedelle Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, eflatun-beyazlı kulübün ABD kampında yaşadığı sakatlığın ardından bir türlü sağlığına kavuşup resmi maçta forma giyme şansına erişemedi.

Henüz resmi bir maçta oynayamasa da antrenmanlardaki performansıyla İspanya’ya ayak bastığı ilk günden beri Ancelotti’nin ve teknik heyetin gözüne giren Arda Güler ile ilgili İtalyan hocanın fikirleri de değişti.

'ADAPTASYON SEZONU' RAFA KALKTI!

İspanyol basınından Relevo’da yer alan habere göre Arda Güler’in Real Madrid’deki ilk senesini ‘adaptasyon sezonu’ olarak değerlendiren ve milli yıldızdan fazla bir beklentiye girmeyen Carlo Ancelotti’nin, antrenman performansına hayran kaldığı genç oyuncuyla ile ilgili fikirleri 180 derece değişti.

Habere göre Arda’nın antrenmanlardaki yeteneğine hayran kalan İtalyan çalıştırıcı, milli yıldızın takımda gerçek bir rol oynamasına karar vererek ‘adaptasyon sezonu’ düşüncesini rafa kaldırdı.

ARDA GÜLER NE ZAMAN OYNAYACAK?

Sakatlıktan 20 Ekim’de dönmesi öngörülen milli yıldızın, 5 Kasım’da oynanacak Rayo Vallecano maçında sahada olması bekleniyor. Sağlıklı olup Ancelotti’nin şans vermesi halinde Arda Güler, ilk maçına Santiago Bernabau’da, Real Madrid taraftarlarının karşısında çıkacak.