Gündem
30 Ara 2015 14:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:16

Anadolu Ajansı'ndan 2015 yıllığı!

Anadolu Ajansı 2015'te yaşanan önemli olayları bir kitapta topladı.

Türkiye'de ve dünyada yıl içinde zihinlerde iz bırakan olayların kronolojik bir aktarımla ele alındığı yıllık, Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde hazırlandı. Tüm haber editörlüklerinin desteğiyle ve titiz bir çalışma sonucu hazırlanan yıllıklarda, Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin 2015'te çektiği en iyi fotoğraflardan önemli bir seçki de yer alıyor.

Siyasetten sanata, ekonomiden spora, Türkiye ve dünyada 2015'te zihinlerde iz bırakan olaylar kronolojik bir aktarımla okuyucuya aktarıldı.

300'E YAKIN FOTOĞRAF ARŞİVİ

AA'daki tüm haber editörlüklerinin desteğiyle titiz bir çalışma sonucu tasarlanan yıllıklarda, yüksek çözünürlüklü 300'e yakın fotoğraf sunuluyor. Arapça yayımlanan yıllık, ağırlıklı Arap coğrafyasındaki olayları, İngilizce yayımlanan yıllık da ABD ve Avrupa'daki önemli gelişmeleri içeriğinde barındırıyor. Yıllıkta ayrıca AA'nın deneyimli foto muhabirlerinin 2015'te çektiği en iyi fotoğraflara da ulaşılabilecek.

OCAK AYINDA RAFLARDAKİ YERİNİ ALACAK

Daha önceki yıllarda da yayımlanan ve büyük ilgi gören Anadolu Ajansı Yıllığı, ocak ayında tüm seçkin kitapçıların raflarında bulunacak.