KESKİN KALEM

keskinkalem@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
Fatih Portakal egosunun bedelini ödeyecek mi? Fatih Portakal’ın ekrandan yaptığı o utanç verici çıkışı gördüğümde, bu hikaye aklıma geldi yoldaşlar…
Medyadaki Trendyol skandalının asıl üssü neresi? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Kübra Par'ın başını hangi sözü yaktı? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı.
Habertürk'te neler oluyor? Satışa hazırlık mı var? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Seçim sonrası hangi medya grupları diken üstünde? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Altaylı'nın Habertürk'ten kovulmasının arka planı Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Bir ‘parantez’ CNN Türk’ü nasıl korkuttu? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. İktidarın Ciner Medya ile hesaplaşma planı Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Sevilay Yılman’ın başını kim yedi? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Gazeteciye çaycıdan az verenlere yazıklar olsun Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. İsmail Saymaz Halk TV'den neden ayrıldı? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. FETÖ şantajcısı GYY patronu nasıl delirtti? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. CHP muhalif görünümlü gazetecileri ifşa mı edecek? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Kimler FETÖ şantajıyla müdür, yayın yönetmeni oldu Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Fatih Altaylı Sözcü'yü mü istiyor? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı.