KESKİN KALEM

keskinkalem@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
Medyaya kara para bulaştıranlarda büyük panik! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı.
Kara parayı medyaya sokanları zor günler bekliyor Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Spikere görülmemiş mobbing Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı.
Matruşka medyasındaki panik! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Keskin Kalem uyarıyor: Medyaya kirli para akıyor Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Habertürk spikerinin istifasının perde arkası! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Ersan Şen'in kanalının arkasında kim var? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. İYİ Parti kendi medyasını kuruyor! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Demirören Medya'da isyan büyüyor! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Demirören Medya'da tenkisat yeni mi başlıyor? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Cafer Mahiroğlu'nun Ali Cengiz oyunu… Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Kılıçdaroğlu'nun elindeki listede kimler var? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Bahçeli kripto damar derken kimleri kastetti? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Vasıfsız gazeteciler ulusal güvenlik tehlikesi! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Fatih Portakal egosunun bedelini ödeyecek mi? Fatih Portakal’ın ekrandan yaptığı o utanç verici çıkışı gördüğümde, bu hikaye aklıma geldi yoldaşlar…