Gündem
18 Eki 2012 12:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:16

AMERICAN – TURKISH SOCIETY ÖDÜLÜNÜ CNN TÜRK ALIYOR!

American – Turkish Society'nin 6. yıllık gala yemeği, 18 Ekim Perşembe günü New York'ta Plaza Hotel'de gerçekleşecek.

Turner Yayıncılık Sistemleri CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Philip I. Kent, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Time Warner ve Doğan Holding’den önemli isimler American – Turkish Society’nin 6. yıllık gala yemeği davetine katılacak. Her yıl Amerikan ve Türk firmaların başarılı işbirliklerini ödüllendirmek için verilen American – Turkish Society ödülü bu yıl, Türkiye’de yabancı ortaklı kurulan ilk tv kanalı olan CNN TÜRK’e verilecek.
Trump organizasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Donald Trump ve CNN Uluslararası şef muhabiri Christiane Amanpour, yemek komitesi yardımcı eşbaşkanları olarak onur konuklarına ödüllerini sunacaklar.
American – Turkish Society yıllık gala yemeklerini, Amerikan ve Türk firmaların başarılı işbirliklerini kutlamak için 2006 yılında düzenlemeye başladı.
Topluluk ilk olarak, 50 yıllık Ford Motor Company ve Koç Holding işbirliğini kutladı. İlerleyen senelerde, Citi - Sabancı Holding, GE ve Doğuş Grubu, Coca-Cola ve Anadolu Grubu ortaklıklarından dolayı ödüle layık görüldü. Son olarak geçtiğimiz sene, Turkcell’in New York Stock Exchange’de geçen 10 yılı ödüllendirildi.
Gala yemeğinde özel sektör ve kamudan ayrıcalıklı misafirler ağırlanacak. Amerika’dan ve Türkiye’den gelen 350 kişinin ağırlanacağı misafirlerin arasında; diplomatlar, öncü iş yatırımcıları, aktristler-sanatçılar, eğitimciler ve gözde gazeteciler bulunuyor.