Gündem
02 Mar 2012 18:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:24

ALTAYLI ERTUĞRUL ÖZKÖK'E SAHİP ÇIKTI, AYDIN DOĞAN'I YERDEN YERE VURDU!

Fatih Altaylı, Habertürk ekranında yayınlanan 'Medya Kritik'te çok çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Gazete Habertürk'ün yayın yönetmeni Fatih Altaylı, Pelin Çift'in hamileliği nedeniyle bugün son kez sunduğu Medya Kritik'e katıldı.

Altaylı, eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'e sahip çıkarken yine eski patronu Aydın Doğan'ı ise korkmakla suçladı..

Fatih Altaylı'nın Medya Kritik'te yaptığı açıklamaların satırbaşları şöyle :

İNTİKAM PEŞİNDELER : "Özkök ne günah işlemiş biri bana anlatsın! Özkök'ü eleştiren hangi gazeteci Özkök'ten daha temiz? O gün Özkök'ün gücüne sahip olup da o gücü kullanmayacak kimler vardı? Bugün bakıyorsunuz, dün Özkök'e yaptıkları eleştirileri, kendileri Özkök kadar gücü sahip olunca ondan farklı davranmıyorlar. O günün intikamı peşindeler."

ÖZKÖK'ÜN AHLAKSIZLIĞI MI VAR: "Eleştirin eleştirmeyin, sevin sevmeyin! Ertuğrul Özkök ne yaptı? Büyük bir ahlaksızlığı mı var, büyük bir yolsuzluğu mu var, bir servet mi var?

ÖZKÖK KÖTÜ MUTLU İYİ Mİ? : Özkök eleştirilirken, o dönem Sabah gazetesinde yapılanların eleştirilmemesini ben anlamıyorum. Özkök kötü de Zafer Mutlu mu iyi? Banka batırmış, yolsuzluklara katılmış. Zafer Mutlu'ya kimse bir şey demiyor. Hatta onlar çıkıp etrafa çamur atarak temizleniyorlar.

ASIL ASILMASI GEREKEN KİŞİ; "Bence asılması gereken kişi Özkök değil, bence sorun Aydın Doğan'da. O dönemde kavga ettikleri Zafer Mutlu, Aydın Doğan'ın bugün yanında. Bu ilkesiz duruşla ilgili bir mesele ordaki. Ben burda açıkcası en az suçlu olan olarak görüyorum. Çünkü Ertuğrul Özkök bütün bunları tek başına yapmadı. Dinç Bilgin battı diye onun suç ortakları Zafer Mutlu'lar ortalıktan kaybolmadılar ki... O dönemin bütün kirliliği Doğan grubunun içine birikti. Aydın Doğan nedendir bilinmez bütün o kirliliği aldı.

Fatih Altaylı "Neden herkes Ertuğrul Özkök'e yükleniyor" sorusuna da çarpıcı bir yanıt verdi;

-"Çünkü herkes nefret biriktirde ondan... Gücü de elinden gidince açık hedef haline geldi. Her ne kadar umursamıyor görünse de umursar. Çünkü bir dönem Türk medyasında Ertuğrul Özkök'e saldıran kim varsa Ertuğrul Özkök'ün arkasına yalamak için peşindelerdi. Hürriyet'te yer almak için hepsi peşindeydi. Şimdi kendisine bu yalakalıkları yapanların bugün bunları yapmaları adamın ağırına gidiyordur. Ben olsam istifa ederdim. Aydın Doğan'ın o sözlerinden sonra orda kalmamak yeğdir. "

AYDIN DOĞAN'I TOPA TUTTU

Altaylı, eski patronu Aydın Doğan için de şunları söyledi :

"Aydın Doğan'ın televizyona bağlanınca sözünün nereye gittiğinin farkında değil. Bu televizyon bağlantılarında bir korku seziyorum. Hapse düşmekten mi korkuyor, servetini kaybetmekten mi korkuyor. gereksiz bir korku sezinliyorum. Bir takım yemekler, bir takım ev ziyaretleri filan. 70 yaşındaki medya patronuna yakışan bir şey değil, Allah kimseyi o duruma düşürmesin. "