Gündem
10 Oca 2011 16:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:57

ALPEREN OCAKLARI'NDAN MUHTEŞEM YÜZYIL'A TEHDİT; "GEREKİRSE FİZİKİ TEPKİ VERİRİZ!"

"Alperenler 'Osmanlı tokatını' indirmek için hazır beklemektedirler. Hükümetin bu rezalete artık 'dur' demesi farz olmuştur."

Alperen Ocakları Doğu Anadolu Bölge Başkanı Ayetullah Geçen, ahlaki değerleri dejenerasyona uğratan dizilerin devam etmesi halinde sadece sözlü değil, fiziki tepki de vermeye başlayacaklarını söyledi.

Ayetullah Geçen, yaptığı açıklamada, son zamanlardaki televizyon programları ve çeşitli yayınlarda halkın örf, adet, töre ve geleneklerine yapılan saldırıların gün geçtikçe arttığını belirtti.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yasasının acilen değiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Geçen, "Son günlerde bir televizyon kanalında gösterime giren 'Muhteşem Yüzyıl' adı altındaki muhteşem rezaleti kınıyoruz. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya ve bu yayınlara tepki vermeye çağırıyoruz." dedi.

Gayri ahlaki dizilerin devam etmesi halinde tepkilerinin sözlü değil fiziki olacağını kaydeden Geçen, "Toplumun ahlak yapısına dinamit koyan bu kartel medyası haddini aşmıştır. Bu yozlaşmaya çanak tutan kartel medyasını son defa uyarıyoruz. Osmanlı'nın torunu Alperenler 'Osmanlı tokatını' indirmek için hazır beklemektedirler. Hükümetin bu rezalete artık 'dur' demesi farz olmuştur. RTÜK yasasının değiştirilmesi hususunda daha önce gereken ikazı hükümetimize arz etmiştik. Hükümetin halkın sesi olan Alperenlerin sesini duymasını ve RTÜK yasasını acilen değiştirmesini istiyoruz." açıklamasını yaptı.