Televizyon
29 Nis 2011 13:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:17

''ALLAH'IN SALAĞI! DANGALAK! TERBİYESİZ HERİF!'' CANLI YAYINDA FENA SAYDIRDI! FATİH ALTAYLI'YI ÇILDIRTAN MAİL!

Teke Tek Özel'de Kars'taki "İnsanlık Anıtı"nın yıkılmasını masaya yatıran Fatih Altaylı, bir izleyiciden gelen e-mail üzerine sinirlerine hakim olamadı

Teke Tek Özel’de Kars’taki İnsanlık Anıtı’nın yıkılmasını masaya yatıran Fatih Altaylı, ir izleyiciden gelen e-mail üzerine sinirlerine hakim olamadı...

Teke Tek’te heykel tartışmasını gündeme alan Altaylı, adını vermediği bir izleyicinin mailini okuduktan sonra ne diyeceğini şaşırdı. Altaylı’nın Türk-İslam eserleri karşısında duyarsız olduğunun savunulduğu mailde ’hangi milletin çocuğu olduğunu savunduğun heykelden çok açık anlıyoruz’ denildi. Maili okuduktan sonra kameraya dönen Altaylı açtı ağzını yumdu gözünü. ’Gerizekalı, dangalak, salak’ gibi sözcüklerle tepkisini sansürsüz ortaya koyan Altaylı ardından reklam arasına gitti.

"Bunu yazan dangalak, adın da bende mevcut. Hakiki bir dangalaksın. Adını vermeyeceğim hava atarsın arkadaşlarına mailimi okudular diye. Bak Allah’ın salağı. Bu heykeli oraya diken ben değilim, senin belediyen, yani AKP’nin belediyesi. Ben esere Türk-İslam diye bakmam, güzellik olarak bakarım. O anıtı da yıkıyorlar sana yollasınlar ne yapacağını bilirsin. Terbiyesiz herif..."

İŞTE ALTAYLI’YI ÇILDIRTAN MAIL
Fatih Bey Kars’taki o Ermeni anıtını savunduğun kadar keşke ülkemizde yıkılmaya yüz tutmuş Türk İslam eserlerimizi savunsaydın. Hangi milletin çocuğu olduğumu savunduğun heykelden çok açık anlıyoruz. Delikanlıysan canlı yayında bu e-postayı okursun"

İŞTE O ANLAR-VİDEO