Televizyon
24 Şub 2011 15:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

''ALLAH CANINI BİRDEN ALABİLİR!'' ADNAN HOCA'DAN ALTAYLI'YA ŞOK SÖZLER! VİDEO

Harun Yahya müstear ismi ile kitapları bulunan Adnan Oktar, Fatih Altaylı ile ilgili programında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kamuoyunda Harun Yahya anılan Adnan Oktar, Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı’yı gündemine aldı...

Ölüm korkusuyla yaşayan Altaylı’nın eninde sonunda müttaki bir müslüman olacağını iddia eden Adnan Hoca, bu korku yüzünden ciddi kilo verdiğini öne sürdü. İşte programda Altaylı ile ilgili söyledikleri:

ALTAYLI CANLI YAYINDA ÖLMEKTEN ÇOK KORKUYOR

Altaylı’nın dine yakın bir kişi olduğunu kaydeden Oktar, "Benim anladığım kadarıyla Altaylı dine yatkın. Fakat çok enaniyetli acabi gururlu. Biraz kavgacı biri olduğu için dine üst perdeden bakmayı kendine bir karakter gibi görüyordu.

MEHDİ’NİN ELİNİ ÖPECEK

Baktı ki çok aciz. Birden bire Allah canını alabilir. ’En çekindiğim şey aniden programda aniden ölmek’ diyor. Allah inşallah ömrünü uzun eder. Mehdi devrinde inşallah Mehdi’nin elini öper. Ve öpecek onu da söyleyeyim inşallah" diye konuştu.

KORKUDAN CİDDİ KİLO VERMİŞ

Altaylı’nın ölmekten çok korktuğunu söyleyen Oktar, ’Belli ki çok korkmuş ve korkudan ciddi kilo vermiş. Bu kadar ani kilo kaybı normal değil. Demek ciddi şekilde korkmuş. Hiç bir şey yememiş.

SONUNDA SAMİMİ MÜSLAMAN OLACAK

Ama eninde sonunda canını Allah’a teslim edecek. Tam müttaki ikisi de samimi müslüman olacak inşallah. Üst perdeden kendini beğenmiş hava tamamen kalkacak. Tavrını düzeltecek inşallah" diye konuştu.