Gündem
10 Kas 2016 16:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

Ali Koç 3 bin Fenerliyle Anıtkabir'e çıktı!

Fenerbahçe Başkanlığı'nda aday olacağını açıklayan Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği üyeleri ve öğrencilerle Anıtkabir'e gitti.

Bugün Atatürk'ün vefatının 78'inci yıl dönümü olması nedeniyle kabrinin bulunduğu Anıtkabir'de ziyaretçi akınına uğruyor.

ALİ KOÇ DA ANITKABİR'E GİTTİ

Anıtkabir'i ziyaret edenler arasında 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve 39 farklı üniversiteden yaklaşık 3 bin öğrenciden oluşan 1907 Ünifeb üyesi katıldı.

Anma Töreni’nin ardından Başkan Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anıtkabir Komutanlığı’nı da ziyaret ettiler. Vatandaşlar ziyarette Ali Koç’a yoğun ilgi gösterdi.





"FENERBAHÇE'NİN DURUŞU ORTADA"
Ziyaret sonrasında açıklama yapan Koç, 32 kentten 49 üniversiteden yaklaşık 3 bin kişiyle Anıtkabir'e geldiklerini belirterek, "Söz konusu Ulu Önder Atatürk olduğu zaman Fenerbahçe camiasının duruşu ortada." dedi.





"ATATÜRK GİBİ BİR LİDERİMİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ"

Anıtkabir'e her sene geldiklerini ve Atatürk'ü şükran, sevgi ve özlemle andıklarını dile getiren Koç, "Ziyaretimizi, 1907 ÜNİFEB ve 1907 Fenerbahçe Derneği beraber yaptık. Biz her zaman şuna inanıyoruz, geçmişine sahip çıkmayan geleceğine de sahip çıkamaz. Bu bağlamda Türk halkı olarak çok şanslıyız ki Atatürk gibi bir liderimiz oldu. Zaman zaman onun kıymeti yeterince bilinmiyor. Bizler Fenerbahçe camiası ve gençler olarak bu mirasa sahip çıktığımızı, 10 Kasım vesilesiyle bir kez daha göstermek istedik." diye konuştu.