Gündem
30 Ağu 2010 11:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

ALİ KIRCA'YA CHP OTOBÜSÜNDE ŞOK! HANGİ SÖZLER ÜNLÜ ANCHORMANİ ŞAŞKINLIĞA UĞRATTI?

Show TV anchormani Ali Kırca, CHP'li Önder Sav ve Hakkı Süha Okay'ın sözleri üzerine ne diyeceğini bilemedi

Show TV Ana Haber Spikeri Ali Kırca, canlı yayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan fırça yedikten sonra son olarak da CHP’li Hakkı Suha Okay ve Önder Sav’ın tepkisiyle karşılaştı.

CHP’nin Kayseri mitingini izlemek üzere Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte otobüse binen Ali Kırca ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya, miting sonrası CHP’nin yöneticileri ile sohbet ettiler. Kırca ve Küçükaya’nın sohbet ettiği CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Ali Kırca’nın Kılıçdaroğlu ile yaptığı son programı hatırlatarak "Medya CHP’nin içişlerine çok meraklı. Gece saat 01.40’a kadar izledim programı, yine bizim iç işlerimize girdiniz" şeklinde sert bir çıkış yaptı.

Ali Kırca’nın, programda Kılıçdaroğlu’na yönelttiği "Gürsel Tekin’in durumu ne olacak, genel başkan yardımcısı yapacak mısınız?" sorusuna gönderme yapan Sav’ın sözleri karşısında ortam bir anda gerildi.

Kırca ve İsmail Küçükkaya henüz şaşkınlığını üzerinden atamamışken bu kez devreye CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay girdi. Okay’ın "AKP sanki medyaya talimat verdi, CHP’nin iç işleriyle uğraşın diye" şeklindeki sözlerine Ali Kırca yanıt veremedi.