Televizyon
09 Oca 2012 17:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:12

"ALBÜM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUM!" ERTEM ŞENER'DEN İNCİLER!

Spor spikeri Ertem Şener katıldığı bir radyo programında birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

Spor medyasının en renkli maç spikeri; Ertem Şener, 9 Ocak pazartesi günü Radyospor'da 'Figen Civan ile Devler Ligi'nin stüdyo konuğuydu. Program süresince keyifli dakikalar geçiren Şener, Figen Civan'a samimi açıklamalarda bulundu.

YOK BÖYLE DANS PROGRAMINDA BURCU ESMERSOY İLE SUNUCULUK YAPACAĞIMI SANMIŞTIM
Programda Figen Civan'ın maç anlatımınızla gündemseniz fakat yarışmadan bahsetmek istiyorum demesi üzerine, Ertem Şener değişik bir anısını Radyo Spor dinleyicileri ve Figen Civan ile paylaştı. Yaz döneminde Star Tv çalışanları olarak televizyonun satılacağını ve bu olayın gündeme gelmesi halinde neler yapabileceğini düşünürken; Acun Ilıcalı'dan Yok Böyle Dans yarışmasıyla ilgili bir teklif aldığını söyledi.

Programda Burcu Esmersoy ile sunuculuk yapacağını sanan Şener aslında yarışmada dansçı olarak davet edildiğini duyunca çok şaşırdığını ama yine de Acun Ilıcalıdan gelen bu teklifi değerlendirebileceğini söylemiş fakat o dönemde Kanal D'nin spor müdürü İlker Yasin'in itirazı üzerine kabul edemeyeceğini belirtti.

OĞLUM FUTBOLDAN NEFRET EDİYOR
Figen Civan'ın, "Oğlunuz Ömer futbol oynasa nasıl bir tepki gösterirsiniz?" sorusuna Ertem Şener oğlunun futboldan nefret ettiğini, hatta odasında Messi'nin imzaladığı forma ve Ronaldino'nun imzaladığı top olmasına rağmen hiç ilgisini çekmediğini ama bir gün karar verirse oğlunun yanında olacağını söyledi.

EŞİME HAVADA AŞIK OLDUM
Ertem Şener, Radyospor'da Figen Civan ile Devler Ligi programında sohbet ederken hayatıyla ilgili çok özel bir anısını da Radyospor dinleyicileriyle paylaştı.Eşine uçakta hem de ilk görüşte aşık olduğunu itiraf eden Şener,bu olaya en yakın şahit Fatih Terim'i gösterirken, eşine tanıştıktan 5 dk sonrada evlenme teklifi ettiğini açıkladı. İlk başlarda eşinin onu Ertem Şener olarak tanımadığını hissedince çok üzüldüğünü de söyleyen ünlü spiker nikah şahitlerinin en yakın tanık Fatih Terim olduğunu da ilk kez Figen Civan'a söyledi.

ERSİN DÜZEN İLE ALBÜM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUK
Program sırasında Figen Civan'ın Ersin Düzen ile işbirliği içinde Ertem Şener'e düzenledikleri telefon şakası oldukça ilginçti.Figen Civan'ın bir dinleyicimiz var diyerek telefona Ersin Düzen'i bağlaması üzerine çıkan diyalog şöyleydi:
Ersin Düzen: Sizi geçen yarışmada da takip ettim çok başarılı olduğunuzu düşünüyorum. Hayranınızım, ben sizin bu kadar severken beni yarışmaya da alır mısınız?Bu arada türkücüyüm ben Ankara da mekan adı vermek istemiyorum ama Ertem beyle yarışmada türkü söylemek istiyorum ben.

Ertem Şener: Kod adınız nedir? İçimdeki ses birisi şuanda bir şekilde pas atıyor diyor. çok ilginç.

Ersin Düzen: Kalbimdeki tatlı sızı sensin bu gönlümün yazı bu çalışmayı çok sevdiğinizi biliyorum
Ertem Şener: Ersin!!! Ersin Düzen sen var ya Ersin kalbimdeki tatlı sızı deyince var ya kimse bilmez.

Biz Ersin ile Star'da yıllarca çalıştık, boş zamanımızda kendi kendimize kaldığımızda hep şarkı söyler dalga geçerdik albüm çıkartacağız diye.

Figen Civan: Ersin düzen "Vaklamak" gibi iyi çıkardığınız sesler var mı?

Ersin Düzen: Ordan düşündüm İbrahım Vaklak diye anlar diye ama anlamadı

Ertem Şener: Çok acayip oldum beni kimse normalde böyle şaşırtamaz ama Ersin başka.

Ersin benim kader ortağım. Bir dönem kırgın oldunuz yanı kırgın derken insan sevdiğine kırılır. Kardeşimden ayırt etmem çok başkadır. Tarzı da farklıdır duruşu da farklıdır. Faklı olmak bı ayrıcalıktır.

SOLARYUM SALONU GÖRDÜĞÜMDE GİRMEDEN DURAMIYORDUM
Farklı konularla dinleyicin oldukça ilgisini çeken Ertem Şener ve Figen Civan'ın sohbeti,Şener'in solaryum tutkunluğuyla devam etti.Bir dönem yolda yürürken ya da önünden geçerken hiçbir solaryum salonuna girmeden duramadığını o dönemde sırf bu yüzden defalarca işe geç kaldığını söyleyen Şener,son 1 yıldır doğallıktan yanayım, solaryuma girmiyorum diyerek bu konudaki yeni görüşünü de söylemiş oldu.Bu özelliğini önceden bilen Figen Civan'ın "Sakın böyle olmayın" diyerek aldığı hediye zenci bebek anahtarlığı da konuyla ilgili ilginç esprilerden biri oldu.

TWITTER'DA ÇOCUKLARIN ÖLSÜN DİYEREK İLERİ GİTTİLER
Figen Civan'ın "Twitter ile ilgili ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine sadece iş olarak kullandığını ,twitter’a girdikten sonra insanların birbirinden haz almadığını öğrendim diyerek cevapladı.

Ayrıca Ertem Şener "Emre ve Volkan ile ilgili yapılanları ayıpladığım için "Eve gittiğinde eşinin yanında beni göreceksin" diyen kişilerin de olduğunu söyleyerek bu konudaki kızgınlığını ve üzüntüsünü dile getirdi...