Gündem
10 Mar 2011 12:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:07

AL GÜLÜM VER GÜLÜM, EVCİLİK OYNUYORLAR! ECE TEMELKURAN NAGEHAN ALÇI'YI TOPA TUTTU! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Habertürk'te canlı yayına katılan Ece Temelkuran, aynı anda başka bir programa eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte konuk olan Nagehan Alçı'yı fena vurdu..

Geçtiğimiz günlerde yazdığı ’Vakit Geldi’ yazısı ile internette tıklanma rekorları kıran Gazeteci Ece Temelkuran, Habertürk’te yayınlanan ’Hayatın İçinden’ programına konuk oldu..

Tıklanma rekoru kıran yazısının tamamen bir ironi olduğunu anlatan Temelkuran "Bir daha aynı tür yazı yazar mıyım bilemiyorum, o anlık gelişen duygularımın eseriydi" dedi..

Ahmet Şık ve Nedim Şener’le uzun yıllar çalıştığını belirten Ece Temelkuran her iki arkadaşına da kefil olduğunu belirterek şöyle konuştu :

Ahmet ve Nedim’in gazeteciliklerine, karakterlerine kefilim.. Ama artık ben de bazı şeyleri yazarken konuşurken korkmaya başladım.. Çünkü öyle bir hava yaratıldı ki ister istemez ’Ne oluyoruz ya’ demek zorundayız.. Bu arkadaşlarımıza sahip çıktığımız için, başka taraftan bakan gazeteciler tarafından suçlanmak daha da ağır geliyor.. Mümtazer Türköne çıkıyor diyor ki "Bunlar Ergenekon örgütünün  psikolojik destek harekatına hizmet ediyor.. Gazeteciliğine inandığım Nagehan Alçı da oturmuş yanına onu destekliyor.. O Nagehan Alçı, şimdi şu anda başka bir televizyon kanalında eşiyle oturmuş insanlara evlilik dersi veriyor.. Çıktıkları programın adı da ’Arım Balım Peteğim’.. Özal’ın çocukları, Özal’ın programında al gülüm ver gülüm evcilik oynuyorlar.Bu işleri yapıp ondan sonra insanların özgürlüğü konusunda ferahfeza konuşamazsın.Bu işlerin bir ciddiliği var. Bu lafların bir bedeli var.Kendisi için üzülüyorum da...Benim de başımdan geçti.Biraz konuşmayı biliyorsan seni böyle canlı yayınlara çağırırlar.Dolayısıyla bu hikayelerin nasıl geliştiğini bilirim. Çarkın içinde çevirir çevirir sonra da atarlar."

PAZAR GÜNÜ DAHA BÜYÜK KATILIM BEKLİYORUM

Nedim Şener ve Ahmet Şık’ın gözaltına alınmalarının ardından Taksim’de düzenlenen protestoya katıldığını belirten Temelkuran "Pazar günü ikinci kez aynı meydanda toplanıyoruz.. Bu kez daha geniş bir katılım bekliyorum.. Artık hakikaten vakit geldi ve kimin ne olacağı belli değil.. Sesimizin daha gür çıkması ve bazı yerlerin duymasını istiyoruz" dedi..

MEDYARADAR- ÖZEL

ECE TEMELKURAN’IN TIK REKORU KIRAN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ