Gündem
29 Ağu 2010 08:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

AKŞAM GAZETESİ YAZARI BURHAN AYERİ'DEN MEDYARADAR'A ÖVGÜ!

Burhan Ayeri'nin Şakir Süter'le ilgili yazısı, olumlu yankı buldu, yazar MEDYARADAR'a da övgü gönderdi!

Sevgili Şakir Süter’le ilgili yazımız, tahmin ettiğimiz gibi, epey olumlu yankı buldu. Barış Süter öncelikli tüm akrabalarına sevgilerimizi yineliyoruz. Merhumla birlikte çalışma imkanı bulan arkadaşları da arayıp kutladılar.

Bu arada ’Medya Radar’, ’Haber 90’ gibi internet sitelerinin alıntılarını görünce duygu yoğunluğumuz arttı. Şakir’in gerçekten gururlanılacak geçmişi mevcut.
...
Dünya Basketbol Şampiyonası’nın açılışına 10 üzerinden 7 verebildik. En büyük hata Korhan Abay dururken Mehmet Ali Alabora’yı sunucu yapmaktı. Anonsları, İngilizce’si kadar kötüydü. Geceye katılanları değerlendirirsek, en tepeye kesinlikle ’Anadolu Ateşi’ni koyarız. Troya’dan -Truva- kesitler olağanüstü sahnelendi. Müslüm Baba ile Sezen Aksu’ya ise gerek var mıydı?
- - -
TRT-3’teki Limit Yok’u tesadüfen seyrettik. İstanbul Park’ta ÇGHB ekibinin 3 ismi yarıştı. Sonuçta Ersin Korkut -Ne de olsa eski taksici- 3.01’lik derecesiyle, İbrahim Büyükak ile Oğuzhan Koç’u geride bıraktı. Serhan Asker’e önerimiz aynı grubun kızlarını da yarıştırması. Programdaki genel yönetmen imzasını da kaçırmadık; Ersin Küçükbarak. Hayırlı olsun.
...
Uğur Arslan tüm şiirlerini tek kitapta topladı. Aşk ve Vefa adlı çalışmanın yanında geçen yıl gerçekleştirilen ’Bir Ayrılığın Öyküsü’ isimli şiir albümü hediye ediliyor.
...
Alişan Birlik’in yeni romanı ’At Hırsızı’ yayınlandı. Kitapta törelerin uçuruma yuvarladığı insanların öyküsü anlatılmakta. Bir dizi senaryosu gibi. İlgilenenler Avcıol Basım Yayın’dan bilgi alabilir.