Gündem
28 Şub 2014 14:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

AKP cephesinden şok açıklama; Aydın Doğan 30 Mart'tan sonra yalvaracak!

Aydın Doğan ve Ertuğrul Özkök'e dönük sert suçlamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu iddialı kehanetlerde bulundu...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, paralel yapıyla iş tutan Aydın Doğan ile başyazarı Ertuğrul Özkök’e çok sert eleştirilerde bulundu.

Habervaktim.com’a konuşan Soylu, paralel yapıya tepki gösterirken “Yeni Türkiye arzusuna suikast düzenlediler” dedi.

AYDIN DOĞAN YALVARACAK!

Paralel Yapı’yla ittifak oluşturan Doğan Grubu’nu da eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın Doğan ile başyazarı Ertuğrul Özkök’e çok sert eleştirilerde bulundu. “Aydın Doğan yalvaracak” diyen Soylu, Özkök için de “Ondan olsa olsa peştamalcı olur” dedi.

BU ADAMIN 4 KIZI VAR UTANMIYOR MU?

“Türkiye’de operasyonel gazeteler hareketlerine, işlevlerine devam ediyorlar. Türkiye’nin en büyük gazetesinin sahibi Aydın Doğan, bir konuşmanın özellikle servis edilmesiyle ilgili ahlaktan bahsetti. Merak ediyorum Emin Çölaşan’ın yazmış olduğu Sakıncalı Gazeteci kitabının 107. sayfasına bakıp utanıyor mu? Orada Türkiye’nin ilk kadın başbakanının doktordan aparılmış fotoğraflarıyla beraber şantaj kuran 3 gazeteciden birisi de hala başyazar. Bunu ben söylemiyorum, Emin Çölaşan’ın kitabında var. Bu adamın 4 kızı var. Aydın Doğan kızlarının yüzüne nasıl bakıyor merak ediyorum. Ailesi var, muhterem bir eşi var. Nasıl bakıyor yüzlerine? Bu kadar para kazanma hırsı, bu kadar rövanşist mantık bir insanı ne noktaya taşıyacak?"

ÖZKÖK'E DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE GAZETECİLİ YAPTIRMAZLAR

İnanın dünyanın hiçbir noktasında Ertuğrul Özkök denilen adama gazetecilik yaptırmazlar. Ufak bir ahlakı olan adam yaptırmaz. Onun çok güzel ifade edilecek bir mesleği var. Onu rahat bir şekilde yapabilir. Peştemalcılık yapabilir başka ne yapacak. Onun için bu operasyonların ne denli kirli bir ittifakın içerdiğini anlıyoruz. Yani hemen harekete geçiyorlar.

AYDIN DOĞAN 30 MART SONRASI YALVARACAK

Aynı Aydın Doğan’ı 30 Mart seçimlerinden sonra Başbakan’ın kapısında yalvarır bir pozisyonda görebilirsiniz. ‘Ne olursunuz ben büyük bir oyuna geldim. Ben Anadolunun delikanlı bir adamıyım. Aslında geleneklerimizi göreneklerimizi biliyorum. Ben diğerlerine benzemiyorum’ diyebilir. Dün dediği gibi bugün de diyebilir. Yarın da diyebilir. Allah hidayet versin. Paraya-pula, zenginliğe bu kadar tapan birinden her şey beklenir.”