Gündem
28 Eki 2015 10:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:08

Akın İpek canlı yayında konuştu: Görevinizin başında kalın

Akın İpek telefonla canlı yayına katıldı ve "Görevlerinizden ayırlmayın. Sizi görevden almaya, şirketimize zarar vermeye de kayyumun hiç bir yetkisi yok" dedi.

İpek Medya Grubu'na polis baskını ile giriş yapılması sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Kayyum kararıyla Kanaltürk'ün canlı yayınları kesildi.

Kanalda sadece Bakanlığın kamu spotu görüntüleri yayınlanıyor. Bugün TV'nin de kumanda odasına polis girdi.

CANLI YAYIN FİŞİNİ ÇEKTİLER

İpek Medya binasının kapılarını kırarak giren polis Tarık Toros'un konuşmasının bitmesinin ardından bahçede yaşananları aktaran Kanaltürk'ün canlı yayınının fişini çekti.

Polisin müdahalesinin ardından yayın stüdyodan devam etti.

AKIN İPEK CANLI YAYINDA ANLATTI

Banka veya sigorta şirketi değiliz , bize el konulamaz. Yasal olarak yolu yok. Ben Havuz Medyasının bizi karalayacağını tahmin etmiştim.

Cevap vermemizi engellemek için size el koymaya çalışıyorlar. Himmet parası diye manşet atmışlar. Himmettepe Madeni ile ilgili belgeleri himmet parası diye sunuyorlar. Biz delillerimizi ortaya koyacağız. Pırıl pırıl da tertemiz de çıkacağız.

Bize destek veren bütün insanlara teşekkür ediyorum. Benim medyamda görev yapan hiç bir insanı görevden almaya yetkileri yok. Şirketin değerini korumak ile görevliler. Hiç bir yapacakları başka bir şey yok.

Bizim paralele muhasebemiz varmış. Bu da bizim bilgisayar sistemimizi yedeklediğimiz bir sistem var. Kıymetli veriler kaybolmasın diye. Bunu paralel muhasebe sanan bir kafa kayyum atanmış.

Yanlış hesap Bağdat'tan döner. Bize el koymalarına kanunen bir bir yetkileri yok. Geçen sefer de söylemiştim, her gecenin sabahı vardır. Hiç bir kış da sonsuza kadar sürmez. Herkese başarılar diliyorum.

Görevlerinizden ayırlmayın. Sizi görevden almaya, şirketimize zarar vermeye de kayyumun hiç bir yetkisi yok. Benimle alakalı tereddüte mahal verecek sözler oluyor. Bunlara inanmasınlar.

Çamur atma kampanyası devam edecektir. Biz de doğruları söylemeye devam edeceğiz. Söyledikleri herşey yalan, söyledikleri iftira. Erzurum'dan bir hoca bulmuşlar ona rapor yazdırmışlar. Devletin büyün kurumları bizi denetlemişken bir şey bulamamışken yapılan bu yalanlarla iftiralarla karşılaştık.