Gündem
17 Şub 2015 16:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:03

Akif Hamzaçebi ve Umut Oran'dan Fuat Avni açıklaması

CHP'li vekil Umut Oran ve CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi Fuat Avni ile DM'den yazıştıkları yönündeki iddiaları cevapladı.

Fuat Avni rumuzlu Twitter kullanıcısının gazeteci Emre Uslu olduğunu iddia eden Akşam, Star ve Güneş iddialarını bugünkü manşetlerinden de sürdürdü. 3 gazetenin manşetinde Fuat Avni'nin CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ve CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ile yaptığı iddia edilen yazışmalara yer verildi.

'TAKİP ETMİYORUM'

Haberlerde, cemaatin Cumhurbaşkanı ile Başbakan'ı dinledikleri iddiası ile Fuat Avni'nin Oran'a "Duyan olursa canıyla öder" dediği iddiası yer aldı. İddialar Hamzabeçi ve Oran tarafından yalanlandı. Hamzaçebi iddaları "Fuat Avni adlı kişiyle DM üzerinden bir yazışmam yoktur. Ayrıca takipçim olmadığı için kendisine DM den yazmam da imkansızdır. Duyurulur" tweet'iyle yalanladı.

'ALÇAKCA AHLAKSIZCA ŞEREFSİZCE'

Oran da iddialar üzerine "Malum medyada çıkan alçakça, ahlaksızca, şerefsizce iftiralar cevabı bugün en sert şekilde vereceğim. yapanlardan hukuk önünde hesap soracağım. TBMM'de bugün saat 15.15'te basın toplantısı düzenleyerek gazete görünümlü tetikçilere anladıkları dilden yanıt vereceğim" tweet'ini attı.