Gündem
04 Nis 2024 23:04 Son Güncelleme: 04 Nis 2024 23:09

AK Partili koordinatör ile Mert Armağan kapıştı! "Usulsüzce araba isteyen adamsın"

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç ile sosyal medya trolü Mert Armağan arasında 'araba' tartışması yaşandı. Mert Armağan'ın attığı bir tweete tepki gösteren Ömer Faruk Övenç, "Sen partiye gelip benden usulsüzce araba isteyen adamsın. Neyin şovunu yapıyorsun" ifadelerini kullandı. Armağan ise "Evet çok zor bir dönemdeydim devletin yaptıkları projeleri tanıtmak için yardımlarını görüntülemek için bir araç istemiştim vermemiştiniz" yanıtını verdi.

Sosyal medya platformu X (Twitter) üzerinden yaşanan tartışma gündem oldu. Mert Armağan'ın yaptığı bir paylaşıma tepki gösteren AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç, Armağan'ın kendisinden araba istediğini yazdı. İşte yaşanan tartışmanın detayları...

Tartışma Mert Armağan'ın "Ak Parti İstanbul Tanıtım ve Medya Başkanını hayatım boyunca hiç görmedim. Fıkra bu kadar!" paylaşımıyla başladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç ise "Mert yalan söyleyemeye utanmıyor musun? Çatladıkapı programında bizzat İl Başkanımız ve Fatih Başkanımız seni ve taleplerini herkesin içinde dinlemedi mi? Bak bu fotoğraflar da kanıtı. İl’in her programına bizzat davet edildin. 2023 seçimlerini bile İl Başkanlığında takip ettin" yanıtını verdi.

X paylaşımında bir takım iddialarda bulunan Armağan, "Seçim kampanyası neredeydiniz biz Uykusuz Murat Kurum’dan başka bir şey göremedik!" dedi. Bu paylaşıma yanıt veren Övenç "Murat Kurum başkanın kampanyasını kimlerin yönettiğini kamuoyu gayet şeffaf şekilde iyi biliyor. Cumhurbaşkanımızın seçim sürecinde kampanya ve iletişimin başına kimi getirdiyse onlar yönetti. Bunun gibi trollerin derdi sosyal medyayı kullanarak kurum ve şahıslara itibar suikasti yaparak ceplerini doldurmak. AK Parti İstanbul milletin paralarını bu trollere yedirmediği için talimatla saldırıyor." ifadelerini kullandı.

Olayı doğrulayan Mert Armağan "Evet çok zor bir dönemdeydim devletin yaptıkları projeleri tanıtmak için yardımlarını görüntülemek için bir araç istemiştim vermemiştiniz sonrasında kendi aracımı aldım ve yine de o çekimleri tamamladım zaten." paylaşımını yaptı.