Gündem
23 Mayıs 2011 11:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:23

AHMET ŞIK, RUŞEN ÇAKIR'A MESAJ GÖNDERDİ!

Ece Temelkuran, avukat kimliği ile Silivri'ye yaptığı yolculuğu, arkadaşı Ahmet Şık ile görüşmesini ve Ahmet Şık'ın Vatan yazarı Ruşen Çakır'a mesajını yazdı.

Cezaevinde bir günün kıymetini bir gününü cezaevinde geçirenler bilir en iyi... Ahmet Şık’ın Vatan yazarı Ruşen Çakır’a yolladığı not da bir günün kıymetini bilen birinin yollayacağı bir not olabilir ancak.

Habertürk yazarı Ece Temelkuran, arkadaşı gazeteci Ahmet Şık’ı Silivride ziyaret etti. Hukuk okumam bu kadar yıldır ilk defa bir işe yaradı diyen Temelkuran, Siliviri’de avukatı olarak ziyaret ettiği Ahmet Şık’ın cezaevinde yaşadıklarını anlattı köşesinde.

Bir de Ahmet Şık’ın notunu ekledi köşesine. Notun adresi Vatan gazetesi yazarı Ruşen Çakır. İşte Ahmet Şık’ın Ruşen Çakır’a yolladığı o not:

BİR GÜNÜN KIYMETİ

"Ahmet yine gülüyor, hem de tastamam karşı-propaganda amacıyla yazılmış, Aytekin Gezici’nin abuk sabuk "İmamın Ordusu-Son Sığınak" kitabından söz ederken bile:

"Kitabın kapağına benim fotoğrafımı koymuş ha? Herkes benim kitap sanıp alıyor herhalde. Ama içinde Ulusal Medya 2010 Raporu dedikleri şey var. Bize vermiyorlar. Bari alın ela kitabı, şu rapor neymiş bakalım!"

Çıkarken unuttuğu bir şeyi hatırlıyor: "Haaa! Ruşen’e söyleyin köşesindeki Ahmet ile Nedim şu kadar gündür içeride logosunda bir gün eksik yazıyor."

İçeride olduğu için o bir gün ne demek Ahmet artık iyi biliyor. Hele baharda bir gün!