Gündem
30 Eki 2023 09:52 Son Güncelleme: 30 Eki 2023 09:54

Ahmet Hakan’dan Ali Yerlikaya’ya ‘bin teşekkür’! ‘İçtenliği gözlerinden okunuyor…’

Ahmet Hakan, bugün yayımlanan yazısında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Cumhuriyet Bayramı videosunu ‘birinci’ seçtiğini söyleyerek Yerlikaya’ya ‘bin’ teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhuriyet’in 100. Yılında sosyal medya hesabından kutlama videosu paylaştı. Yerlikaya paylaştığı videoda, “Selam olsun Yörük Ali Efe’ye, Demirci Mehmet Efe’ye, Şahin Bey’e… Selam olsun Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e. Cumhuriyetimizin 100. yaşı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi. Yerlikaya’nın Atatürk’ü de andığı paylaşımı sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Videoyu, yazısında yorumlayan Ahmet Hakan, şunları kaydetti:

"Dün resmen kutlama mesajları yağdı üzerimize. Herkes kutladı. Herkes. Birbirinden şahane, birbirinden anlamlı mesajlar.

Ama ben birinciliği İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın mesajına verdim. Bir video mesaj... Özenle hazırlanmış bir fon.. Yerlikaya konuşuyor. Konuşurken içtenliği gözlerinden okunuyor. Mesajı, alabildiğine kuşatıcı. Enerjisi hayli yüksek. Bugüne yönelik vurgular yaparken dünün hakkını tam teslim etmeyi ihmal etmiyor.

Mesaj veren herkese teşekkür. Ama Ali Yerlikaya’ya bin teşekkür."