Medya
22 Haz 2011 08:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

AHMET HAKAN İLE BERHAN ŞİMŞEK CANLI YAYINDA BİRBİRLERİNE ÇATTILAR!

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın telefon bağlantısıyla programa katılmasına kızan Berhan Şimşek, canlı yayında Ahmet Hakan'a çıkıştı..

CHP’deki iç savaş CNN Türk ekranlarında ilginç bir polemiğe daha sahne oldu. Polemiğin bir yanında yine Barış Yarkadaş varken karşısında ise Berhan Şimşek yer aldı.

Ahmet Hakan’ın modere ettiği Tarafsız Bölge’ye konuk olan Berhan Şimşek, gazeteci Barış Yarkadaş’ın yayına telefonla katılmasına tepki gösterdi. Hakan’a çıkışan Şimşek "Beni nelerle muhattap ediyorsun Ahmet Hakan" dedi.

Barış Yarkadaş’ın 12 Eylül referandumu öncesi Avcılar’daki ‘Rahibe Afişi’nden Berhan Şimşek’in haberi olduğunu söylemesiyle başlayan gerilim karşılıklı suçlamlalarla sürdü.

BU KADAR SAYGISIZLIĞA...

Yarakadaş’a ’yalan söylüyorsun’ diyerek tepki gösteren Berhan Şimşek, Yarkadaş’ın eleştirileri sürünce Ahmet Hakan’a çattı. Şimşek: ’’Bu kadar saygısızlığa gerek var mı? Beni nelerle muhattap ediyorsun Ahmet Hakan. Sana gelirken ben telefon bağlantısı falan istemem dedim. Yapma Ahmet bey Allah aşkına’’ diyerek Ahmet Hakan’a yüklendi.

Canlı yanındaki gerilim karşısında ne yapacağını şaşıran Ahmet Hakan ise ’ne yapayım konuşturmayayım mı?’ diyerek Şimşek’e tepki gösterdi.