Televizyon
09 Eki 2012 12:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:14

AHMET ÇAKAR ''ALEX MELEK YÜZLÜ ŞEYTAN'' DEDİ TWİTTER AYAĞA KALKTI!

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın Alex hakkındaki görüşleri Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti.

Ahmet Çakar, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında Alex hakkındaki görüşleriyle Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti.

Ahmet Çakar, Brezilyalı futbolcuyu sert bir dille eleştirirken, ’’Alex melek yüzlü bir şeytan. Alex bir hain’’ görüşünü savundu.
 
Ahmet Çakar’ın bu görüşleri Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldırdı. Taraftarlar sosyal medayada Ahmet Çakar’a olan tepkilerini dile getirdi.

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI :

FeneristisyaN
Alex açar Deivid çakar bikini giy Ahmet Çakar

@maraslihaluk
Ahmet Çakar her zaman eleştrmiş alex hocayı ne daum iyi ne aykut iyi ne aragones iyi lüksemburgo yu getirebilmek için çalışmış

@husrevdogan
Sen Alex gibi bi insan icin oyle atip tutacagina once sozunun eri ol bikini giy Ahmet Çakar

@AlpayMani
Ahmet Çakar, Serhat Ulueren, Toroğlu gibi Fbahçe düşmanları iki kutuba ayrılmış Alexci Alex düşmanı Fb taraftarıda bunu yiyor helalolsunsize

@maraslihaluk
Ahmet Çakar sonuna kadar haklı alex anlattı aykut alex i göndermemek için herşeyi yapmış istese yong boys macında yollardı başkan kovmuş çün

@isilakbs
Alex sevilla’yı duman ederek, Ahmet Çakar’a ’Fb sevillayı elesin bikini giyerim’ sözünü yedirmişti. Evet Alex hain, bikini giy Ahmet Çakar.

@svtpglr
Ahmet Çakar reyting uğruna Alex’e hain diyor ama unutmasın ki bu ülkede hainler ya ülke yönetiyor ya da spor yorumculuğu yapıyor !

@mucepat
Seda Üren Ümit Özat Ahmet Çakar hepsi aynı günde TT olunca ağır geldi tabi kafa kaldırmaz.

@kurtulustiryaki
Yıldırım Demirören’in TFF başkanı, Uğur Boral’ın futbolcu, Samet Aybaba’nın TD, R.Ozan ve Ahmet Çakar ’ın yorumcu olduğu bir ülke burası.