Televizyon
29 Nis 2011 11:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:17

AHABER'DEN DEV TRANSFER; HANGİ EKRAN KLASİĞİ ARTIK A HABER'DE YAYINLANACAK?

Yayın hayatına bu hafta merhaba diyen A Haber, bir televizyon klasiği olan programı bünyesine kattı..

Deşifre haber programı bu akşamdan itibaren A Haber'de

Tam 11 yıl boyunca kesintisiz ekranlarda olan Deşifre haber programı, yayıncılık serüvenine Atv’nin kardeş kanalı A Haber’de devam ediyor. 

Deşifre, JİTEM dosyası ile 29 Nisan Cuma akşamı yeni kanalında izleyiciyle buluşuyor. 

Deşifre, faili meçhul cinayetler ve JİTEM Dosyası’nı açıyor. Yıllardır varlığı yokluğu tartışılan JİTEM, ilk defa içeriden yetkili bir isim tarafından “Deşifre” ediliyor…
 
JİTEM’in kurucusu olarak gösterilen Emekli Albay Arif Doğan, canlı yayında açıklıyor; JİTEM’İN kurulmasına nasıl karar verildi? Hangi operasyonlarda kullanıldı? Faili meçhul cinayetler ve JİTEM arasında bağlantı var mı? JİTEM, Hizbullah’ı neden kurdu? Çatışmada öldürülen Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu ve Arif Doğan arasında nasıl bir bağlantı vardı? İhanetle suçlanan JİTEM komutanı Binbaşı Ahmet Cem Ersever’in ölüm emrini kim verdi? Abdullah Çatlı ve ekibi kazadan hemen önce dönemin Yalova İl Jandarma Alay Komutanı Arif Doğan’a nasıl bir teklifte bulundu? 
 
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi 1989 yılında Silopi’de kurşuna dizilen üç köylü için Türkiye’den savunma istedi ve sordu, 22 yıl boyunca JİTEM neden araştırılmadı? Peki, bu üç kişinin ölüm emrini dönemin Silopi Jandarma istihbarat komutanı Arif Doğan mı vermişti?

Yayın Günü   : 29 Nisan 2011 / Cuma
Yayın Saati   : 20.10