Gündem
09 Ağu 2016 13:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:27

Adnan Oktar'ın 'sırrı' ortaya çıktı! Fethullah Gülen'i 'kahtani' ilan etmiş!

Adnan Oktar'ın 2013 yılında bir programda Fethullah Gülen'i övdüğü video kaydı ortaya çıktı.

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar'ın geçmiş yıllarda bir programda Fethullah Gülen'e övgüler dizdiği video kaydı ortaya çıktı. Hızını alamayan Oktar, Fethullah Gülen'i 'kahtani' (mehdinin yardımcısı) ilan ediyor ve Hz. Muhammed'in soyundan geldiğini söylüyor.

15 Temmuz darbe girişimine katılan askerlerin ifadelerine göre darbe girişiminin Gülen Cemaati ile ilişkili olduğunun ortaya çıkmasıyla Cemaat'e yönelik tepkiler sürüyor. Yıllardır devlet içerisinde örgütlenen Cemaat'in lideri Gülen'e ise önceki yıllarda tanıdık isimlerin dizdiği övgüler de bir bir açığa çıkıyor.

O isimlerden birisi de Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar'ın geçen yıl söylediği sözlerde Gülen'i 'kahtani' (mehdinin yardımcısı) ilan ettiği anlaşıldı.

İşte Oktar'ın Fethullah Gülen hakkındaki o sözleri:

"Fethullah Hoca beni çok sever. Cemaatimizin faaliyetlerini İslam alemindeki en mükemmel faaliyet olarak görüyor. Bu sırrımı da söylettiniz bana. Kendi arkadaşımı gönderdim Fethullah Hoca'nın yanına, gerekirse ismini de açıklayabilirim. İttihati İslam'ın hedef olduğunu söylemiş Fethullah Hoca maşaallah. Akılcı bir hareketle, akılcı tavırlarla güzel bir faaliyetin devam ettiğini söylemiş. Hocamızı biz de çok severiz, ben de severim Fethullah Hoca'yı, o da beni çok sever."