Spor
05 Tem 2017 13:19 Son Güncelleme: 20 Kas 2018 00:33

Adana Demirspor'un Bolu kampı

- Teknik direktör Bulak:"Ligin başlangıcına doğru transferlerimizi tamamlamış oluruz. Geç kalıyoruz ama bu takımın yeniden kurulması, yeniden dizilmesi kolay bir hadise değil. Transfer kolay değil"



BOLU (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Bolu'da yaptığı kampta yeni sezon hazırlıklarını sabah antrenmanı ile sürdürdü.

Karacasu beldesinde bulunan bir otelde yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına devam eden mavi-lacivertli ekip, teknik direktör Giray Bulak yönetiminde çalıştı.

Bulak, iki gruba ayırdığı futbolcuların bir bölümü ile sabah antrenmanını gerçekleştirdi. İdmanda ısınma hareketleri ve koordinasyon çalışmasının ardından taktiksel organizasyonlar üzerinde duruldu.

Adana ekibinin yeni transferlerinden Savaş Yılmaz, bazı sağlık sorunları nedeniyle antrenmana katılmazken, fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Akşam saatlerinde gerçekleştirilecek idmanda, sabah çalışan futbolcuların istirahat edeceği, günün ilk antrenmanına katılmayan oyuncuların ise hazırlıklarını sürdüreceği öğrenildi.

Teknik direktör Giray Bulak, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Adana Demirspor'un yönetimi ve teknik ekibi yenilendi. Geçen sezondan oyuncusu kalmayan bir ekip oldu. Şu ana kadar 6-7 futbolcuyu kadroya kattık ama bizim 25 oyuncuya ihtiyacımız var." diye konuştu.

Transfer çalışmalarının ardından ikinci kamp döneminde toparlanmış bir takım görüntüsü çizeceklerini kaydeden Bulak, "Ligin başlangıcına doğru transferlerimizi tamamlamış oluruz. Geç kalıyoruz ama bu takımın yeniden kurulması, yeniden dizilmesi kolay bir hadise değil. Transfer kolay değil. Özellikle 10 yabancı olduktan sonra onların seçilmesi, getirilmesi, şartların beğendirilmesi zor. 10 yabancı olunca Türk oyuncu havuzu daralıyor. Oradan oyuncu bulmak zor." ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor'un hedefinin belli olduğunu dile getiren Bulak, sezona bu hedef doğrultusunda başlayacaklarını ama sürece göre hareket edeceklerini sözlerine ekledi.