Medya
16 Eyl 2010 09:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:37

ACUN ILICALI'DAN AYKUT IŞIKLAR'A ZEHİR ZEMBEREK TEKZİP!

Televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Bugün yazarı Aykut Işıklar'a yenilir yutulur olmayan bir tekzip yayınlattı..

Acun Ilıcalı, Bugün yazarı Aykut Işıklar’a öyle bir tekzip yayınlattı ki, içindeki bazı ifadeler tam anlamıyla kavgada bile söylenmeyecek cinsten..

İşte o tekzip metni :

Bugün Gazetesi’nin 13 Haziran 2010 tarihli nüshasında, magazin köşe yazarı Aykut Işıklar’ın "Asistanlar ve çilekeş hayat arkadaşları’" başlıklı yazısnda evli olan müvekkilim Acun ILICALI’nın istihdam ettiği bir kişiyle ahlak dışı bir ilişki yaşadığı iddia edilerek, iftira niteliğinde gerçek dışı yayın yapılmıştır. Müvekkilim Acun ILICALI televizyonda yapımcı-sunucu olarak birçok başarılı programa imza atmış ülke çapında sevilen ve sayılan başarılı bir kişidir.

Bunun yanında, eşi ve çocukları ile birlikte gayet mazbut, örnek bir aile yaşantısı sürmektedir. Müvekkilim, uzun yıllardır kamuoyunun gözü önünde olup bu süre İçerisinde, hiçbir zaman özel hayatı ile ilgili olumsuz bir habere konu olmamıştır. Müvekkilim, kız kardeşinden farklı görmediği bir genç k›z ile İlişkisi olduğu iddiası ile Aykut Işıklar’ın iftirasına uğramıştır.

Bu iddia, TAMAMEN ASILSIZ, GERÇEK DIŞI VE HAYAL MAHSULÜDÜR. Söz konusu yazı, gazetecilik kimliği altında ve gazetecilik mesleğinin etik değerleri hiçe sayılarak, ön yargıl› ve art niyetli duygularla, sadece müvekkile saldırı amacıyla yapılmış çok çirkin, düzeysiz ve kasıtlı bir yayın niteliğindedir. Hiçbir dayanağı olmayan bu iftiraya müvekkilimin adının karıştırılması ahlaki aç›dan müvekkilimi zedelemeye yönelik ve kişilik haklarına ağır saldırı niteliğinde olup tüm yasal haklarımız kullanılacaktır.

Yazdığı birçok yazının gerçek dışı olduğu bilinen Aykut Işıklar’ın, bu özelliği nedeniyle yazısının ciddiye alınma ihtimali az da olsa, gerçeklerin duyurulması bakımından kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Acun ILICALI Vekili Av. Dr. Hakan Öncel