Televizyon
14 Şub 2024 00:24 Son Güncelleme: 14 Şub 2024 00:26

Acun Ilıcalı ‘soluk almadan izleyeceksiniz’ deyip müjdeledi! Sevilen program geri dönüyor

Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk, izleyenlerin uzun zamandır dört gözle beklediği Beyaz Show’la ilgili sevindiren haberi duyurdu.

Yirmi iki sezon boyunca televizyon ekranlarında varlık gösteren Beyaz Show, macerasına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. İlk kez 1996'de yayın hayatına merhaba diyen Beyaz Show'un yıllar sonra tekrardan başlayacağı gerek Acun Ilıcalı gerekse Beyazıt Öztürk tarafından duyuruldu.

Yayınlandığı dönemde başındakilere keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatan, aynı zamanda 2018'den beri ekranlarda uzak kalan Beyaz Show'un sunucusu Beyazıt Öztürk'ten yeni bir açıklama daha geldi. Bilindiği üzere en son Acun Ilıcalı, nefessiz izleyeceksiniz' diyerek Beyaz Show takipçilerini heyecanlandıracak açıklamalara imza atmıştı.

"EN DEĞERLİSİNİ VERMEK İÇİN BEKLİYORUZ"

İzleyicilerin 'yine mi aynı şeyler' demelerini istemediğinin ve bu nedenle farklı bir şey yapmak istediklerinin özellikle altını çizen Öztürk, "Devamlı başladı, başlayacak diye haberler çıkıyor. Bunların bir kısmı doğru. Başlamak gibi bir niyetimiz var. İyi bir şey yapmak istiyoruz. İnsanların aklında çok güzel kalmıştı. Programın içini yeniden doldurup daha
güzelini yapmaya çalışıyoruz. Bakalım 'en değerlisini vermek için biraz daha bekliyoruz" şeklinde ifadelere yer verdi.