Spor
21 Eyl 2023 13:23 Son Güncelleme: 21 Eyl 2023 13:28

Acun Ilıcalı ile Murat Ülker arasında dev sponsorluk anlaşması

Dünyanın en büyük bisküvi markalarından biri olan McVitie's, Hull City'nin yeni sponsoru oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Murat Ülker geçen sezon maçlarımıza da gelerek Hull City’yi sezon boyunca takip etti. Murat Ülker’in futbola olan sevgisinin yanı sıra Hull City’yi daha ileriye taşımak adına olan ilgisi bize bu yolda yardımcı olacak" dedi.

Acun Ilıcalı’nın Hull City’yi satın almasından bu yana gerçekleştirdiği en büyük sponsorluk anlaşmasında Murat Ülker’in sahibi olduğu Yıldız Holding bünyesindeki global bisküvi markası McVitie’s ile imzalar atıldı.

McVitie’s, 3 yıl boyunca Hull City’nin antrenman kıyafetlerinden formalarına kadar tüm spor kıyafetlerinde yer alacak. McVitie’s kıyafet sponsorluğunun yanı sıra Hull City’ye Premiere Lig hayalini gerçekleştirmesi yolunda eşlik edip destek verecek.

EN İKONİK MARKALARDAN BİRİ

Acun Ilıcalı "Murat Ülker geçen sezon maçlarımıza da gelerek Hull City’yi sezon boyunca takip etti. Kendisi Türkiye için oldukça önemli biri. Murat Ülker’in futbola olan sevgisinin yanı sıra Hull City’yi daha ileriye taşımak adına olan ilgisi bize bu yolda yardımcı olacak” ifadelerini kullandı.

 

Sponsorluk anlaşması hakkında konuşan Ilıcalı "Kulüp olarak, en ikonik markalardan biri olan McVitie's ile iş birliği gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Dünya çapında çok sevilen McVitie’s ile birlikte Ülker Grup ile imzaladığımız bu anlaşmanın kulüp ve taraftarlarımız için harika bir ortaklık olacağından eminiz. 180 yılı aşkın bir süredir her ailenin evine giren McVitie’s ile diğer tüm sponsorlarımızla olduğu gibi aynı değer ve vizyonu paylaşıyoruz. Kulüpteki herkes McVitie's ile çalışmayı sabırsızlıkla bekliyor” dedi.

Murat Ülker ise “Bu iş birliği, Türk girişimciliğinin global arenadaki gücü açısından çok anlamlı! Hull City’nin kaplanlı formalarında ve antrenman kıyafetlerinde efsanevi McVitie’s logosunu görmek hepimiz için iftihar sebebi. Bu başarı yolculuğunda bir aradayız…” ifadelerini kullandı.