Magazin
07 Ağu 2011 10:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:39

ACEMİ ÇAPKINLAR FENA YAKALANDI! GAZETECİLERE RÜŞVET Mİ VERDİLER?

Trabzonlu Burak ve G.Saraylı Selçuk çarşamba gecesi kaçamak yaparken yakalandı...

Reina’dan yalnız çıkan ikili yolda buluştukları hanım arkadaşlarıyla eve girerken görüntülendi. İddiaya göre paparazzilere 3 bin TL verip kurtuldu

Futbolcuların yakın çevresine göre ise Burak ve Selçuk para teklif etmedi. Aksine şantaj yapan paparazzilere ’boyun eğmek’ zorunda kaldılar

Türk futbolunun iki önemli yıldızının yeşil sahalardaki hünerlerini gece alemlerinde de gösterme isteği tam bir fiyasko ile sonuçlandı. Trabzon’da geçen sezon yan yana oynayan Burak Yılmaz ile G.Saraylı Selçuk İnan bordo-mavililerin Benfica’ya yenilip Devler Ligi’ne veda ettiği çarşamba gecesi çapkınlık turuna çıktı ancak işler hiç de umdukları gibi gitmedi.

Burak elenmenin moral bozukluğunu Selçuk ile Reina’da atmak isterken, ikili kısa bir süre kaldıktan sonra mekanı terk eder. Uyanık paparazziler bu çıkıştan şüphelenirken, 2 oyuncuyu markaja alırlar. Reina’dan biraz uzaklaştıktan sonra takip edildiklerinin farkında olmayan ikili mekandan ayrı ayrı çıktıkları hanım arkadaşları ile buluştuktan sonra başka tanıdıklarının evine gitmek üzere yola devam ederler. Araçtan indiklerinde ise kameraların ışıklarının yanmasıyla planlar suya düşer. Sonra ise iddiaya göre panik olan Selçuk ile Burak kendilerini takip eden 2 paparazzi anlaşıp olayı tatlıya bağlamak ister.

Hatta Burak’ın "Sakın bunları yayınlamayın. Devler Ligi’ne gidemedik bir de üzerine böyle bir görüntü çıksın istemem. Trabzon’da sokağa çıkamayız", Selçuk’un ise "Bana da Fatih hoca çok kızar. Çünkü benimle konuşmuştu. Kesinlikle bu durumu ona anlatamam. Canıma okur" dediği ileri sürülür. Araçtan inen 3. bir kişinin önerisiyle adam başı 1000’er TL olmak üzere 3 bin TL ödeyerek kamera görüntülerini alırlar. Sonra da kaset kırılarak imha edilir.

FORMADA İSTEDİLER

BU iddialara karşın Selçuk ve Burak’a yakın kaynaklara göre futbolcuların paparazzilere para teklif etmesi sözkonusu değil. İkilinin cephesinde olay şu şekilde anlatılıyor: Selçuk ve Burak Reina’da beraber eğlendikleri arkadaşları ile dışarıda buluşmak için sözleşirler. Kendilerini takip edep paparazzilerden habersiz yollarına devam ederken, araç durduğunda bir anda kameraların ışıkları yakılır. Sonrasında ise Selçuk ve Burak’ı takip eden paparazzilerden biri oyunculardan forma ister, hatta evinin adresini dahi verir.

Ardından olayı daha da ileri götürüp kasede karşılık para isterler. Selçuk, Burak ve yanlarında bulunan bir arkadaşları adam başı 1000 TL vererek, toplamda 3 bin TL karşılığında şantaja boyun eğip kasedi alırlar.

Melo İstanbul’u Kazım’dan öğreniyor

Kazım ve sevgilisine Felipe Melo da eşlik etmeye başladı.

G.Saray’ın İstanbul gecelerinden sorumlu yıldızı Colin Kazım yeni transfer Felipe Melo’nun Türkiye’ye alışmakta zorluk çekmemesi için yoğun çaba harcıyor

İstanbul gecelerinde sıkça boy gösteren G.Saraylı Colin Kazım ve sevgilisine sarı-kırmızılıların yeni transferi Felipe Melo da eşlik etmeye başladı. Kazım, Melo ve sevgilisine İstanbul’u gezdirirken, 2 çift önce Ortaköy’de bir restoranda yemek yedi.

Daha sonra sevgililerin canı eve giderken Bebek’te waffle çekince soluğu Bebek Waflle’s’ta aldılar. Waffle yerken görüntü alınmamasını rica eden Colin Kazım ve Melo’nun sevgilileri de güzellikleriyle çevredekileri büyüledi.

Hesabı ödeme görevi ise Colin Kazım’ın sevgilisine düştü. Çantasından çıkardığı parayla hesabı ödeyen güzel sevgilisi ile Colin Kazım daha sonra Melo ile ayrı taksilerle evlerinin yolunu tuttular.

Müfit Gürevin / Vatan