Medya
02 Şub 2024 23:14 Son Güncelleme: 02 Şub 2024 23:17

AA’ya veda etti! Yeni adresini açıkladı

AA Karabük temsilcisi, “15 yıllık görevimin sonuna geldim” diyerek sosyal medyadan ayrılık mesajı paylaştı.

Anadolu Ajansı Karabük temsilcisi Ahmet Özler, 15 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa ederek Karabük Milletvekili Cem Şahin’in ekibinde yer alacağını duyurdu.

Özler, Instagram hesabından şu paylaşımla AA’ya veda etti:

“Sevgili dostlarım, ülkemizin köklü ve önemli kuruluşlarından birisi olan Anadolu Ajansı'nda, onurla ve gururla geçirdiğim 15 yıllık görevimin sonuna geldim.

Anadolu Ajansı, sadece bir işyeri değil, ailemden bir parça oldu benim için. 15 yılın her anı, meslek hayatıma değer kattı. Bu süre zarfında edindiğim anılar, deneyimler ve dostluklar benim için paha biçilemez.

Bu zaman diliminde benim yanımda olan ve destek veren çok değerli meslek büyüklerim ile dostlarıma teşekkür ederim. Bugün itibariyle, Anadolu Ajansı'ndan ayrılarak yeni bir yola çıkıyorum.

Bugünden itibaren TBMM'de, Karabük Milletvekilimiz Cem Şahin'in ekibinde yer alacağım. Yıllardır Anadolu Ajansı bünyesinde hizmet ettiğim Karabük'ümüze, şimdi de sayın Şahin ile birlikte hizmet ediyor olacağım.

Bana bu onurlu görevi layık gören milletvekilimiz sayın Cem Şahin'e ayrıca teşekkür ediyorum. Bu yeni yolculuğumda en çok sizlerin dualarına ihtiyacım olacak.”